Un neica nimeni din Ploiești, ales vicepreședinte al unui partid obscur condus de relicva comunistă Tăriceanu, ALDE, Cătălin Beciu, s-a simțit nebăgat în seamă și a ținut să iasă și el în evidență, dar nu printr-o mare realizare sau o inițiativă lăudabilă, ci printr-o enormitate vomată pe pagina lui de Facebook, care a fost preluată de toată presa și omul a devenit vedetă peste noapte, ceea ce a țintit din start.

Individul a scris asta:

După această inepție aruncată în online fără a se gândi, individul și-a luat la kilograme de „carne” de la populație de îi va ajunge până la Crăciunul din 2020. Eu unul nu îl voi înjura pentru că pot mai mult de atât și mă duce capul să scriu ceva fără să jignesc, deși asta ar merita, dar vreau să trag o concluzie. Personajul respectiv s-a „sinucis” practic politic, omul nu mai are șanse să  câștige nicio funcție, niciodată. Cariera lui de politician s-a încheiat. Și-a pierdut credibilitatea și încrederea. Și din acest motiv mulți politicieni își iau specialiști în comunicare și marketing politic pentru a-i ajuta să păstreze legătura cu electoratul și să evite genul acesta de opinii personale controversate.

Cum poți tu să îi faci „naziști” pe niște oameni simpli care protestează pașnic și democratic, în stradă, împotriva unei clase politice profund corupte și pline de penali, împotriva unei ordonanțe aberante care protejează infractorii? Chiar așa de rău am ajuns ca țară, să protejăm infractorii și să ne pese de cum trăiesc ei în pușcărie? E pușcărie, fraților, acolo trebuie să existe condiții dure și grele, că nu ești la hotel să ai parte de condiții de lux.

De ce ieșim în stradă? Pentru că ne-am săturat efectiv de politicieni unsuroși și comuniști ajunși în Parlament pe pile și pe relații, de „băieți deștepți” care dau tunuri cu statul și fac milioane de euro, de oameni de nimic, de personaje sinistre și ipocrite ca Dragnea, Ghiță, Tăriceanu, Udrea, Ponta, Blaga, Băsescu, Daniel Constantin și alții. Nu mai vrem să vedem aceleași partide care ne conduc de 27 ani. Ne-am săturat. Vrem să vedem și alți oameni la conducerea țării, alte fețe, alte formațiuni politice noi, alte mentalități. Eu unul vreau să văd în Parlament oameni cinstiți, simpli, din popor, respectați, muncitori, cu un CV impecabil, cu experiență, oameni nepătați.

Am scăpat de mizeria aia de partid format din securiștii și comuniștii generalului-izmană Gabi Oprea, UNPR, și ne-am pricopsit cu o altă mizerie de partid la fel de obscur și inutil: ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.