O cioară din Timișoara, pe numele ei de fată mare Sofian Precup, aflat la volanul unui cazan de BMW, a accidentat mortal o fată de 16 ani, iar magistrații au decis că sinistrul nu reprezintă un pericol social și va fi plasat DOAR în arest la domiciliu.

Deci cioara omoară un om, se laudă pe facebook cum gonește el, în Anglia, cu 180 km pe oră, dar nu face pușcărie pentru că niște cretini din Magistratură au decis că nu reprezintă un pericol social. Bun venit în România!

Și ca să știm și cine a lăsat în libertate un criminal la Timișoara, numele judecătorului este Adrian Moța, probabil un șpagar de 3 lei care e pe ordinul de plată al țiganilor din Timișoara și o rușine pentru Magistratură.

Așa arată cioara care a OMORÂT un om și nu a petrecut ÎNCĂ niciun minut în temniță.

sofian precup tigan borat

Eu sunt mai optimist din fire și trăiesc cu speranța că selecția naturală lucrează în liniște, așa că, sper că Sofian Precup se va alege cu o comoție cerebrală sau se va lovi de un stâlp în timp ce gonește nebunește la volanul cazanului său și va crăpa. Nu cred că-l va plânge nimeni.

Dragi ONG-uri sugătoare de bani publici și fonduri europene pentru integrarea țiganilor în societate și care vă luptați, uneori cu morile de vânt, pentru ca drepturile lor, ale țiganilor, să fie respectate, gândiți-vă la Dora Târziu (16 ani), care a fost omorâtă cu bestialitate de un CRIMINAL odios care face parte din minoritarii pe care îi apărați cu atâta ardoare. Integrați-l și pe ăsta în societate, dacă puteți!

RIP DORA TÂRZIU!

dora tarziu timisoara

6 comentarii la „Sofian Precup, țiganul care merită să crape lent și dureros!”
  1. Bos, e ok, va fi un proces, va face puşcărie, nu scapă.

    E vorba de arest la domiciliu pe perioadă determinată, max 30 de zile, arest pe care dacă l-ar fi făcut la secţie i s-ar fi scăzut oricum din pedeapsă.

  2. Da, dar totusi, sa decizi din start arest la domiciliu și să zici că „nu reprezintă un pericol social” când omoară un om, mi se pare o cretinătate mare.

    Eu aștept să-l văd la închisoare pe viață. Până atunci, nu cred nimic.

  3. De acord cu articolul,iar in legatura cu scursura de judecator nimic nu e de mirare.In Timisoara,cu „marele” Robu primar tiganii au jefuit patrimoniul national adjudecandu-si cladiri istorice.Cum ? Cu ajutorul acestor jeguri de judecatori aflati – bine spus – pe statul de plata al boratilor.

  4. Uimitoare justitia sateasca ,mereu cu surprize ! Acum cei din Consiliul Suprem al Magistraturi poate sa-si numere gunoaiele din curte ,poate asa vor culege si spinul de soi”Adrian Moța” hibrid al incrucuisari intre spaga si incompetenta .

  5. Dacă un albinos făcea treaba asta, era mai puțin grav? Ce-ai fi scris atunci? Că un caucazian albicios merită să fie ars cu var? Ce legătură are faptul că ăla e țigan, cu țigănia asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.