Online & Tech

Stand up comedy cu pocăiţi: azi Vladimir Pustan

Domnul de mai jos e ceva predicator, il cheama Vladimir Pustan si cred ca ar trebui sa urmeze o cariera de comediant pentru ca are talent la asa ceva. Din cateva vad pe Youtube, omul e un fel de Bivolaru al pocaitilor, aduna mii spalati pe creier de oameni la predicile lui si le vorbeste cateva ore despre diverse, de la pornografie, la relatii, la dragoste, la sex, la viata de familie. Si oamenii chiar asculta.

„Nu am auzit in viata mea de hip-hop, pana mi-a murit copilul” – Vladimir Pustan

„Dupa doi ani de zile de stat in lume, o trupa de ciudati numiti pocaiti, cu o cantare a lor, mi-a intors copilului acasa. De atunci nu mai zic ca exista muzica ciudata, de atunci ii multumesc lui Dumnezeu ca exista orice fel de muzica, orice fel de exprimare, pentru ca daca nu erau ciudatii aia copilul meu era in lume iar, cu harpa noastra cu tot, cu orga noastra cu tot in biserica”.

N-am inteles nimic din ce a zis mai sus, dar din toata asta aflam un lucru important: Dumnezeu lucreaza prin trupa pocaitii.

Mai gasiti si alte predici de-ale pastorului Pustan pe Youtube. Sunt savuroase. Daca vreti sa radeti si nu aveti de ce, ascultati-l pe nenea asta. Am ascultat deja doua predici de cateva minute si pot spune ca n-am mai ras demult asa bine. Mai are si din alea de doua ore, dar nu am rabdarea necesara sa il ascult.

vladimir pustan predicator pocaiti

Nu, religia nu spala creiere, nici nu…

Lasand gluma la o parte, as vrea sa stiu ce fumeaza atat de tare distinsul domn inainte sa se apuce sa predice? Nu serios, io-s mai prost de felul, dar nu vi se pare ca Pustan asta trage ceva tare inainte de a incepe sa vorbeasca?

UPDATE: Cineva imi atrage atentia sa nu il judec prea aspru pe Pustan, ca e un om care a avut multe probleme in viata, a fost parasit de sotie, copilul i-a murit si a fost exclus din cultul penticostal, dar nu a fost parasit niciodata de Dumnezeu. Exista mii de oameni care merg in tabara pentru el. Nu e pocait, e pastor evanghelist, iar stilul lui ciudat de a predica a ajutat multi tineri sa se apropie de Dumnezeu. A sustinut prelegeri in toata lumea.

Eu nu am facut misto de el, sa nu se inteleaga gresit, nu am absolut nimic personal cu el, doar afirm ca metodele lui de a predica sunt putin ciudate si starnesc rasul. In plus, mi se pare incredibil sa vorbesti cu atata lejeritate si dezinvoltura despre o drama personala, in cauza, moartea propriului copil. Nu stiu zau cine ar putea sa o faca cum o face el.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

3 Comments

 • Alex

  Ideea e ca iar esti prost. Faci misto de saracu om la care daca i-a murit copilul (daca nu e metaforic ce spune) si care probabil sufera de stres post-traumatic din cauza asta. Nu sunt pocait, abereaza evident omul, dar probabil are o trauma. In loc sa razi ca fraierul mai bine ai promova o metoda de ajutorare a acestor oameni.

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Am venit cu update, nu fac misto de saracul om, fac misto de felul amuzant cum predica. E o diferenta intre a trata activitatea lui si a face misto de el personal si drama prin care trece.

  RăspundeRăspunde
 • Dani

  Atat pricepi tu de mult, incat nici primele cuvinte nu le-ai auzit. Vorbeste despre cineva, nu despre el si nu despre propriul copil. Citatul ala ce i l-ai atribuit e o minciuna. Nu faci altceva decat sa arunci cu noroi in altcineva, ceea ce spune despre tine ca ai prea mult timp liber si nu faci nimic cu viata ta. Macar Pustan si-o dedica pt o cauza. Go get a life, ca esti trist.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.