Însemnări

StarCraft Brood War revine in competitie

Potrivit unei informatii publicate de ESL Romania, aflam ca StarCraft Brood War se reintoarce pe scena competitiva. ESL Romania incearca sa formeze din nou o comunitate mare in jurul acestui joc si ii cheama din nou la arme pe toti pasionatii, atat cei care joaca din placere, cat si cei mai experimentati care au facut candva furori la StarCraft, unul din cele mai bune jocuri de strategie din toate timpurile.

Daca ai fost un impatimit al acestui joc, iar orele petrecute in fata calculatorului la bataliile pe care le-ai purtat cu terranii, zergii sau protossii, inca iti mai trezesc amintiri placute, atunci ar fi mai bine sa te reapuci din nou de acest joc pentru ca ESL pune la bataie niste premii destul de atragatoare.

Daca te intereseaza, poti afla mai multe detalii aici.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.