De câteva zile, săptămâni chiar, tot încerc să îmi strofoc mintea și neuronii să aștern câteva gânduri pe acest minunat blog, însă nici cum nu reușesc. M-am plictisit și am obosit să îmi dau cu părerea despre subiectele „la modă” cum fac alți colegi bloggeri, nu mai am deloc chef să dezbat anumite lucruri despre care vorbește toată lumea, în general cele care generează impact.

Am vrut să scriu ceva despre focarul de infecție mediatic Latrina 3 după ultimul circ pe care l-au făcut și cu mitingul vieții, dar m-am abținut pentru că au făcut-o mulți alții înaintea mea și am simțit că nu am cu ce să vin nou în discuție. Am vrut să aștern pe foaia virtuală motivele pentru care sunt dezamăgit de Klaus Iohannis, dar m-am abținut, tocmai pentru că au scris alții înaintea mea și, din nou, am simțit că nu mai pot veni cu ceva nou. Am vrut să scriu despre ce înseamnă să fii freelancer și să lucrezi pe cont propriu, dar nu mi-am găsit deloc cuvintele, așa că m-am abținut. Am vrut să scriu ceva despre Cluj și ce mă nemulțumește la el, dar m-am abținut. Am vrut să scriu ceva despre alegerile locale din 5 iunie 2016, cu accent, evident, pe candidații din Cluj și șansele lor, dar m-am abținut pentru că nu am chef să fiu băgat în diverse grupuri de interes și să fiu acuzat că țin partea unuia sau altuia. Mă doare fix în cot de alegeri, nu favorizez niciun candidat, am o opțiune cu care voi vota ca orice om, dar nu o va afla nimeni, niciodată, pentru că nu o voi face publică.

Și ca să îi liniștesc pe cei care m-au tot bâzâit și întrebat ce părere am de candidatul X sau Y, ei bine, aflați că mă doare în cot de fiecare candidat în parte, iar părerile pe care le am despre fiecare le voi ține doar pentru mine. Nu am niciun interes cu niciun candidat, nu fac propagandă politică pentru nimeni, nici la mine pe blog, nici pe eclujeanul.ro și nu-mi declar susținerea față de nimeni, nici gratuit, nici contra-cost. Prefer să îmi păstrez imparțialitatea și să fiu un simplu observator. Nu mă voi transforma într-un părerist de ocazie, nu o să judec acțiunile nici unui candidat, indiferent dacă sunt sau nu de acord cu ei.

Am tot fost acuzat de diverși oameni că țin partea unui candidat sau al altuia, că mă dau cu ăla sau cu celălalt și vreau să clarific acum pentru totdeauna, eu nu țin partea nimănui, vă dau cuvântul meu de onoare și nu mă veți vedea în compania nici unui candidat vreodată.

Sunt blogger de 8 ani de zile, timp în care am evoluat și am prins destulă experiență, iar faptul că am ajuns la un nivel în care nu mai vreau să scriu pe blog doar de dragul de a scrie și ca să-mi dau cu părerea despre orice e un semn de maturitate în online.

2 comentarii la „Nu mai știu ce să scriu pe blog”
  1. 1. Problema ta este că scrii despre lucruri care nu prea contează pentru tine.
    2. Fă o plimbare seara, vreme de un ceas. O să-ți vină atâtea idei!

  2. Ai scris ditamai articolu’ despre cum nu ai tu chef sa scrii nimic și despre cat de special ești! Vorba ardeleanul: „Mândru mi-s, fuce-m-as!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.