Șerban Pavlu (mulți dintre voi îl cunoașteți drept Văru de la Tocmai) face un rol bestial în noua producția marca HBO „Umbre” – care prezintă povestea unui taximetrist pe nume Relu ce lucrează sub acoperire ca și recuperator pentru un mare mahăr din București, zis „Căpitanu”. Serios, „Căpitanu”?! Cred că scenariștii puteau mai mult de atât. În general, regizorii români trebuie să mai lucreze mult la capitolul porecle și identități, pentru că, sincer să fiu, n-am văzut niciodată un serial străin în care șeful cel mare, big boss-ul, creierul operațiunii, să aibă o poreclă atât de banală ca și „The Captain”.

umbre serban pavlu

În rest, m-a impresionat acțiunea serialului și cred că e promițător. Iar eu chiar sunt un tip greu de impresionat, mai ales când vine vorba de seriale.  Eu sunt serialofil, ca să zic așa, deci cam știu să apreciez un serial bun atunci când îl văd :)). Nu o să povestesc cum e și cine joacă în el, ca să nu vă ofer spoilere și să vă stric farmecul de a-l descoperi singuri, în caz că nu l-ați văzut încă, dar zic doar atât, „Umbre” e altceva față de serialele românești existente de-a lungul ultimilor ani la noi. Are acțiune, are o poveste mișto, are actori buni, un umor fin și replici senzaționale. Practic, dacă-l începi, reușește să te prindă și te face să aștepți episodul următorul cu mare, mare interes. Adevărul e că se vede „mâna” HBO-ul în el.

Episodul 2 din „Umbre” va fi disponibil pe 28 decembrie, online pe HBO GO și offline pe HBO. Poate și la liber pe net :D. Și, ca să fiu sincer până la capăt, pentru serialul ăsta îmi voi face abonament pe net la HBO Go. Pentru că merită.

Sinopsis-ul serialului.

„Umbre” este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.
Relu (Șerban Pavlu) este un om de familie. Are doi copii, o soție și o viață dublă. Privit prin ochii familiei sale, Relu Oncescu pare un taximetrist obișnuit. Nimeni nu bănuiește că Relu lucrează ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local. Niciuna dintre cele două lumi (a familiei și a mafiei) nu știe de existența celeilalte. Relu reușește să țină totul sub control, însă nu pentru multă vreme. După ce omoară accidental un om, el încearcă să iasă din lumea interlopă, dar nu mai găsește o cale de întoarcere. Zi de zi, secretele adunate devin din ce în ce mai apăsătoare, iar minciunile încep să iasă la suprafață una câte una.

Urmăriți facebook-ul oficial Umbre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.