Online & Tech

Susțin un vlogger la început de drum, pe criterii de rudenie :))

În calitatea mea de blogger cu 8 ani vechime (fac blogging din 2007, Dumnezeule cât a trecut deja) am primit multe rugăminți și cereri de a promova un blog sau diverse proiecte, despre unii am scris, despre alte proiecte nu pentru că nu se încadrau în sfera mea de interes.

Pe mine, vlogăreala nu m-a prins deloc, nu am găsit prea mulți vloggeri care să îmi capteze atenția și să mă facă să îi urmăresc, dar cum vlogging-ul a început să devină un adevărat fenomen la nivel global și chiar în România, nu pot ignora asta.

După ce am scris despre trei tinere speranțe ale vlogging-ului românesc, AICI, iată că a venit momentul să scriu despre un alt proaspăt vlogger, aflat la început de drum, pe care îl susțin și încurajez. Este vorba de verișorul meu, Marian Goia, care e la fel de consumator de online înrăit ca mine, s-a apucat și el de aventura asta a vlogging-ului. Și a început bine activitatea asta și e pe drumul cel bun :)

Vlogul lui se numește Life in Transylvania și e în engleză, deci se adresează mai mult publicului internațional, dar e bine realizat, filmat profi și cu cadre faine, așa că merită urmărit pe viitor.

Abonați-vă la canalul lui și mai dați din când în când câte un like sau share la video-urile lui că-s șmechere rău.

Primul lui vlog e sus deja.

*Fetelor, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar e luat. :))

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.