Media

Teletext

„Logo-uri şi sonerii pe pagina 222 a teletextului”, e o reclamă ce rulează pe un anumit program, nu are importanţă care. Pe mine altceva mă pune pe gânduri, cine mai foloseşte, frate teletext? Mai funcţionează teletextul, vere, când internetul curge la discreţie în fiecare casă?

Nici nu ştiu cum să-l activez şi să umblu pe el, cred că pot să număr pe degetele de la o mână de câte ori am intrat pe teletext. Intram prin 2000-2004 să mă uit la rezultatele sportive când nu ştiam de existenţa livescore-urilor. Ştiam exact codul de la fotbal şi atât, ba, mint, mă mai uitat din când în când la horoscop. Pe atunci chiar credeam în ce zic astrele, m-am mai deşteptat între timp.

Sunt tare curios dacă mai foloseşte cineva teletextul şi pentru ce. Nu întreb de sonerii şi logo-uri pentru că nu cred să există un om care să facă asta, poate doar nişte manelişti mai old-school.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

8 Comments

 • Pavel

  Și eu mi-am adus aminte acum ceva timp de teletext. Mai există. Cel puțin ăla de la tvr încă mai e prezent.

  Iar de teletext eram foarte pasionat. Știri, horoscop și mai alex sportul erau la discreție pentru mine pe atunci pe teletext. Acum… există net, bre.

  RăspundeRăspunde
 • FlyinG

  EU folosesc frecvent teletextul pt rezultate sportive. Mi`e lene uneori sa pornesc pc, cand am rezultatul pe teletext si pot vedea din pat ceea ce caut.

  Pe Antena 1, 3, la pagina 235, 236 sau la pagina 254 gasesti rezultate actualizate de la diferite case de pariuri.

  Pe TVR1 la pagina 200 gasesti stiri calde din sport, actualizate, iar la paginile 209 si 2010 clasament si etape pt Liga 1 de fotbal.

  Chiar ar fi prostie sa nu mai existe teletext, dat fiind ca e un lucru util.

  RăspundeRăspunde
 • Sf. Vasile

  Vad ca esti foarte bine informat :)) cred ca esti printre putinii care mai folosesc teletextul.

  RăspundeRăspunde
 • Sf. Vasile

  lol… da exista antena 3 si realitatea, la ce crezi ca sunt bune televiziunile mogulilor decat pentru ceas… :)))

  RăspundeRăspunde
 • Razvan

  Sf.Vasile NU e adevarat ce zici tu, multi oameni se uita pe teletext. In unele cazuri teletextul poate fi mai util deat internetul ;)

  Succes!

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.