Din Romania

Un text pentru manualele de istorie din viitor

Cred că acest text căruia nu îi cunosc autorul, din păcate, fiind preluat din vâltoarea de mesaje de pe Facebook, merită preluat aici pe blog pentru a rămâne în istoria internetului. 

 

„De reținut!!! Duminica, 26 august 2018, beizadeaua lu’ Dragnea se însoară!

Petrecerea va avea loc la palatul Snagov unde probabil sunt invitați sute de pesedisti care au jefuit România și o jefuiesc in continuare!

Mesele vor fi încărcate din belșug cu zeci de feluri de mâncăruri și zeci de feluri de băuturi fine!!!

Tot duminică 26 august, în România 300 de mii de copii vor merge la culcare lihniți de FOAME !!!”.

 

Despre asta-i vorba.

 

 

Nu știu cine a scris asta la început că s-a viralizat ca Miorița şi s-a pierdut autorul, dar vreau să îi dau o bere celui care l-a conceput pentru că merită. 

 

E un mesaj care descrie perfect situația României de azi, o Românie guvernată de sărăcie, de incompetenţă şi de nulităţi politice fără pic de expertiză şi competenţe în domeniile pe care le conduc, ajunse acolo doar pe criterii de slugărnicie şi obedienţă. România e o țară în care baronii locali şi oamenii lor ajung să se îmbogățească peste noapte din fel de fel de afaceri mai puţin legale, în timp ce restul populaţiei moare de foame şi se chinuie de la o zi la alta să traiască decent. Asta e România lui Liviu Dragnea, o Românie a sărăciei şi a clientelismului politic! 

 

Asta e țara în care corupția și incompetența sunt ridicate la rang de artă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.