Prima dată când am auzit că celebrul serial realizat de Tim Kring, Heroes din perioada 2006-2010, anulat atunci de NBC, va avea parte de o continuare sub forma unei miniserii de 13 episoare, „Heroes Reborn”, am fost cel mai fericit om de pe Pământ. Pentru că Heroes a fost, alături de Prison Break, show-ul care mi-a redeschis apetitul pentru seriale și m-a transformat într-un maniac de seriale, un serialofil în adevăratul sens al cuvântului. Practic din cauza Heroes-ului eu nu pot să trăiesc fără seriale. Heroes a fost serialul care m-a captivat cel mai mult și m-a făcut să nu ies din casă cu zilele. :))

Acum când am văzut trailerul oficial recent lansat al Heroes Reborn pot spune cu mâna pe inimă că aștept ziua de 24 septembrie 2015 ca pe a doua venire și abia aștept să văd cum va continua Kring povestea eroilor. Mă bucur că îi voi revedea pe Matt Parkman (Greg Gunberg), Noah Bennet (Jack Coleman), Hiro (Masi Oka), The Haitian (Jimmy Jean-Luis), Mohinder Suresh (Sendil Ramamurty) sau Angela Petrelli (Cristine Rose).

Îmi pare rău că nu-i vor revedea pe Zachary Quinto (Sylar – Villain) și pe frații Petrelli (Nathan și Peter), dar mai ales, îmi pare foarte rău că nu o voi revedea pe feblețea mea, Hayden Panettiere (majoreta Claire), aceștia nu au putut face parte din distribuția noului Heroes Reborn din cauza că sunt implicați în alte proiecte.

Nu contează că Heroes Reborn e doar o miniserie de 13 episoade, important e să-i dea un final glorios acestui serial magistral care a făcut senzație acum 9 ani. Merită. Pentru că felul cum l-au încheiat în 2010 lasă loc de interpretări și multe semne de întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.