Cel mai elocvent motiv pentru care trebuie să ieşim în număr mare la vot în 11 decembrie 2016 e dezvăluirea apărută zilele astea pe online despre un contract de 406.866 lei acordat cu dedicaţie de Primăria Târgu Jiu, condus de 16 ani de un mafiot din PSD, pe numele lui Florin Cârciumaru, pentru bradul de Crăciun din centrul oraşului.

Fără nicio jenă şi ruşine, pesediştii din Târgu Jiu au votat liniştiţi pentru alocarea a circa 110.000 de euro pentru un brad orăşenesc. E o sumă colosală, nu ştiu exact ce brad este acela de îl face atât de valoros şi nu pot să înţeleg de ce au oferit atât de mulţi bani pentru un brad în condiţiile în care Târgu Jiu nu e cel mai dezvoltat oraş al ţării şi Gorjul nu e cea mai bogată regiune din România. Oare acolo nu există probleme în sistemul de sănătate, nu e nevoie de investiţii în educaţie, chiar atât de bine o duc gorjenii de îşi permit să ofere 100 de mii de euro pebtru un brad? Dar pentru Grupul Infracţional Organizat din PSD nimic din toate astea nu contează, nu contează educaţia şi sănătatea, cât timp proştii plătesc taxe şi impozite ei sunt cei mai fericiţi, şi-au făcut mendrele, au încasat banul şi aia e, Dumnezeu cu mila.

Sunt tare curios ce procent din această sumă s-a dus în conturile partidului şi a „băieţilor deştepţi”.

Mafia e mare, fraţilor! De asta trebuie să ieşim cu toţii la vot în decembrie şi să facem tot posibilul să nu câştige mizeriile PSD sau PNL aceste alegeri că ne-am ars şi va fi dezastru.

Dacă PSD reuşeşte să îşi adjudece aceste alegeri, Doamne fereşte, contracte ca cel de la Târgu Jiu se vor înmulţi, iar risipirea banului public va fi ridicată la rang de artă pentru această veritabilă ciumă roşie a politicii.

Ieşi la vot în 11 decembrie 2016!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.