Însemnări

Trei idei pentru cei care merg în club la agăţat

alcohol girlsUnii se duc în club la agăţat, alţii se duc să se distreze şi să se simtă bine. Am trei idei pentru cei din prima categorie.

1. Nu exagera cu alcoolul – ştim cu toţii că alcoolul îţi dă curaj să vorbeşti cu o fată, dar dacă vrei să agăţi ceva în seara respectivă, nu te îmbăta ca porcul, altfel ajungi să rămâi doar cu agăţatul hainei la garderobă. Ţi-o spun din proprie experienţă, alcoolul în cantităţi industriale nu te ajută să ai şanse cu o femeie. Am văzut mulţi crai de la răsărit prin cluburile clujene care erau muci de beţi, atâta de rupţi că abia se ţineau pe picioare, dar lor le ardea să agaţe în loc să meargă să se culce. Se ducea viteazul lângă câte o tipă, aşa pe şapte cărări, dansau ce dansau pe lângă ea (ştiţi cum dansează omul beat, nu?) şi tipa lua distanţă. Nici unei fete nu-i place un beţiv care pute alcool de la o poştă şi nu poate lega trei vorbe în gură.

2. Fii un gentleman – una din multele greşeli pe care le fac masculii prin cluburi când vor să agaţe e să prindă o fată din spate şi s-o ia la dans. Total greşit. Ştiu, ştiu, unora le plac băieţii insistenţi şi curajoşi, dar sunt femei care nu se simt bine cand vine cate un necunoscut ciudat din spate şi le prinde de şolduri sau de fund. Am observat asta de multe ori de când colind cluburile, unele gagici îi privesc cu dispreţ pe băieţii mai insistenţi. Asta dacă tipa nu e ruptă de beată şi nu realizează ce face, caz în care, go for it! Dacă nu e beată şi vrei să ai o şansă, vorbeşte frumos cu ea, întreab-o dacă vrea să danseze, dacă vrea să bea ceva, fii un gentleman, nu un ţăran proaspăt aterizat la oraş.

3. Nu te gândi din start la agăţat – şi probabil cea mai importantă regulă e să nu porneşti din start cu gândul că mergi în club la agăţat. Distrează-te, simte-te bine, dansează, bea ceva, în limita bunului simţ şi a capacităţii tale, iar apoi vei vedea cum merg lucrurile. Nu te du tu la ele, lasă-le pe ele să vină lângă tine! Nu arăta că eşti disperat, iar dacă una te refuză, nu te du la alta pentru că prin asta nu arati decat cat esti de disperat. Nu lăsa alcoolul să te conducă, nu te matoli până nu mai poţi şi ai nevoie de cineva să te conducă acasă, că nimănui nu-i place să-şi distrugă seara pentru tine şi în loc să se distreze e nevoit să te ducă pe tine acasă. Gândeşte-te şi la cei din jur când bei ca porcul.

Toate ideile de mai sus se anulează dacă dai peste o tipă căreia îi place alcoolul şi e ma ruptă ca tine. Cu o fată beată oricine are şanse şi nu-ţi trebuie prea mult curaj.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

3 Comments

 • punKreas

  „Dacă nu e beată şi vrei să ai o şansă, vorbeşte frumos cu ea, întreab-o dacă vrea să danseze, dacă vrea să bea ceva, fii un gentleman, nu un ţăran proaspăt aterizat la oraş.”
  Serios? Esti in club, nu la serata muzicala :))
  Asta e un articol similar cu ala „Cum sa agati o intelectuala”? :))

  RăspundeRăspunde
 • Vasile Manu

  Nu stiu cand ai fost tu ultima data intr-un club, dar iti spun sigur ca sunt putine femeile care se fac criţă şi sunt uşor de agăţat. Ele, majoritatea, beau un cocktail, două, poate o bere, hai două într-o seară, şi cam atât. De asta zic că dacă vrei să ai şanse cu o tipă din asta, trebuie s-o iei frumos, să vorbeşti frumos şi să nu fii matol de abia poţi lega două vorbe în gură.

  RăspundeRăspunde
 • punKreas

  Nu ma refeream la cat de bete sunt, ci la abordare. Esti in club, nu in bar…muzica e tare si cel mai bun mod de socializare e dansul. Si nu e dovada de nesimtire daca dansezi cu o domnisoara fara s-o intrebi (dooh, nu mai suntem in anii 90 cand cereai prietenia). Iti dai seama si singur daca te accepta sau nu.

  RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.