Am fost întrebat recent de nişte prieteni implicaţi într-un business dacă nu cunosc o platformă sau un program de facturare simplu de utilizat şi intuitiv, că fiind consumator înrăit de online şi petrecând foarte mult timp frunzărind internetul poate am dat şi peste aşa ceva. Şi le-am recomandat serviciul online de facturare oferit de oblio.eu, despre care am aflat şi eu de curând şi am citit multe lucruri bune. Este o platformă online foarte uşor de folosit, nu trebuie să instalaţi niciun alt program pe calculator, vă permite emiterea unei facturi în maxim 60 de secunde şi toate documentele sunt completate în mod automat cu datele firmelor actualizate de pe internet, fără să mai fiţi nevoiţi să vă bateţi voi capul cu asta de fiecare dată când vreţi să facturaţi ceva.

Cei de la Oblio pun foarte mare preţ pe siguranţa datelor, astfel că utilizează aceleaşi protocoale de securitate ca şi băncile, este audiat de firme de specializate în securitatea datelor la nivel internaţional, ecriptarea avansată şi salvează datele în cloud pe servere multiple pentru a nu le pierde niciodată.

Dintre facilităţile pe care le oferă, trecem în revistă posibilitatea de rapoarte avansate de vânzări care va ajuta să vindeţi mai mult, actualizări automate fără instalare de software, calcule făcute instant sau preia automat cursul valutar.

Oblio genereaza rapoarte contabile, cum ar fi un jurnal de vanzari, jurnal de cumparari, fişă client, fişă furnizor, registru de casă şi puteţi emite facturi, avize, proforme, abonamente (facturi recurente), chitante, plati si incasari.

  • Personalizezi factura in zeci de moduri diferite in funcţie de culoare şi model
  • Primesti sugestii inteligente pe masură ce completezi
  • Ai 0 (zero) costuri de tipărire. Adio tipizate.
  • Trimiţi facturi prin email rapid, direct din aplicaţie

Dacă vreţi să îl utilizaţi gratuit pentru a vă face o impresie o puteţi face în primul an şi puteţi vedea cum funcţionează.

Şi ce e fain la această platformă e că oferă posibilitatea de importare a extraselor bancare de la peste 10 bănci din România, puteţi să importaţi produse, clienţi şi furnizori din vechiul program de facturare, puteţi să exportaţi date către programul de contabilitate folosit de contabilul cu care lucraţi, puteţi să exportaţi datele din Oblio şi să le prelucraţi în Excel pentru alte rapoarte pe care le doriţi. Atât de mişto. 

Fiindcă am şi eu nevoie de un astfel de serviciu şi demult căutam aşa ceva în mod sigur voi folosi Oblio de acum înainte pentru că mi se pare un instrument eficient, extrem de simplu de utilizat, rapid şi sigur. Practic, e tot ceea ce ai nevoie pentru firma ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.