Clujul meu

Turda nu e ca Parisul, dar fi sigur ca nici romanul nu e ca frantuzul

Ce comparaţie tembelă au publicat cei de la citynews.ro: Cică, oficial, Turda nu e ca Parisul. Ai să mori tu, serios? N-am văzut ceva mai amuzat decât articolul respectiv de când mă ştiu. Asta va rămâne în istorie ca şi comparaţia mileniului. Va trebui să apară o dăştăptăciune mult mai tragi-comică ca să o bată pe asta cu Turdaşi Parisul.

Mă, Turda nu e ca Parisul, dar fi sigur că nici românul nu e ca franţuzul.

Şi ce e mai tragic, e că treaba asta a ieşit pe gura unui primar. Primarul din Turda. O fi ceva pesedist de-al lui Vanghele?!

Nu mă interesează subiectul cu autostrada pentru că de la o vreme nu mai tresar la astfel de informaţii şi de altfel nici nu mă impresionează. Aţi văzut voi vreodată o stradă care să se asfalteze fără circ şi mult tam-tam?Nu. De autostradă nici nu are rost să pomenim.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.