Cinemateca

Twin Peaks revine din 2016

Aflu din The Guardian că după 25 de ani de când a fost anulat la sezonul al doilea, serialul pe care l-am urmărit cu sufletul la gură în adolescență, pe la 14-15 ani, Twin Peaks, va reveni oficial cu o serie de 9 episoade aniversare difuzate de SHOWTIME, televiziune care după două sezoane bestiale cu Ray Donovan (unul dintre cele mai captivante seriale ale anului), urmează sa dea o nouă lovitură bună de imagine cu Twin Peaks din 2016. Va fi regizat de aceeași Mark Frost și David Lynch.

twin peaks

Twin Peaks a debutat în ’90 și a fost una dintre cele mai urmărite producții post-decembriste in Romania, alături de Dallas, Tânăr și Neliniștit, Renegate, Dosarele X și altele. Epoca de Aur a televiziunii, cum ar veni.

De fiecare dată când auzeam coloana sonoră de la Twin Peaks eram glonț în fața televizorului și cât dura serialul nu mă puteai mișca de acolo. Câțiva ani m-ai târziu l-am văzut și online, dar cred că îl voi mai vedea încă o dată zilele astea, că mi s-a făcut tare dor de el. Eram tare fascinat de acțiune și de firul poveștii, atât de fascinat că uneori pierdeam noțiunea timpului la el. Bine, eu eram fascinant de chestiile paranormale, mistere sau ciudățeniile, in general, și poate de asta Twin Peaks m-a cucerit atât de mult. Nu mai rezist până în 2016. Vreau să adorm și să mă trezesc mâine în 2016.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.