Sport pe pâine

U Craiova a câştigat eventul, nu? :D

Despre Universitatea Craiova se vor scrie kilometri de hârtie şi se vor umple gigabytes de memorie pe hard. Anul 2011 va rămâne în istoria clubului drept anul în care echipa a luat eventul în Divizia A. Normal că glumesc, dar la cât se discută despre Univ. Craiova şi s-a discutat, cineva care n-ar ştii ce se întâmplă în fotbalul românesc ar zice că e campioana ţării. Cred că în ultima vreme s-a vorbit mai mult de Craiova decât de campioana Oţelul.

Finala Cupei de aseară a fost decisă tot de un oltean, Bărboianu, care numai el ştie ce a vrut să facă la faza aia de şi-a învins propriul portar. O fi vrut s-o dea în out şi i-a intrat golul, neintenţionat fireşte. Mai este şi varianta în care o mână divină i-a ghidat piciorul spre gol, dar cine mai stă să creeze scenarii, faptu-i consumat oricum.

Olăroiu nu rămâne la Steaua. Zău, credea cineva că o va face? Cine ar fi atâta de prost să lase banii de la arabi pentru caterinca din Divizia A? Se zvoneşte că Andone ar urma să plece de la Dinamo pentru neîndeplinirea obiectivului – cupa. Aici nu se procedează corect. Nea’ Ando e cel mai în măsură să antreneze echipa la ora actuală, şi să nu uităm câte titluri a luat cu Dinamo în carieră ca antrenor. Până aseară era neînvins în finala cupei României, iar aseară a fost o întâmplare că a pierdut, golul fiind decis de un autogol, plus câteva penalty-uri nedate de Avram, unul la Nicoliţă în prima repriză şi unul la henţul lui Emeghara din careu la ultima fază a meciului.

Marius Avram a făcut praf meciul aseară şi să nu-mi spuneţi că a fost pus pe merit să arbitreze cupa de către tacsu că nu cred aşa ceva. Nu are ce căuta într-un asemenea meci, aici era bun un Tudor sau Balaj, dar nu băiatul-lui-tata.

Mi-a părut rău pentru Torje şi văzându-l cum plânge la final m-am gândit că băiatul ăsta chiar şi-a dorit enorm de mult să ia cupa şi a demonstrat asta pe teren, spre deosebire de alte loaze ca Moţi sau Kone care doar au semnat condica la intrarea pe teren şi nimic mai mult.

Nimic nu urăsc în fotbal mai mult ca şi Steaua. Îmi repugnă clubul ăsta, din toate punctele de vedere, şi nu mi-a picat bine să-i văd cu cupa ridicată deasupra capului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.