Din Romania

Udrea în direct la „Avocatul Diavolului”?

Cineva mi-a oferit un pont interesant. În emisiunea „Avocatul Diavolului” de pe Europa FM, cu Moise Guran și Vlad Petreanu, din data de 3 octombrie, subiectul principal a fost candidatul independent Monica Macovei, iar, printre alții, a intrat în direct prin telefon și o anume „Alexandra”, a cărei voce seamănă foarte mult cu cea a Elenei Udrea.

Ascultați cu mare atenție de la minutul 16:40. Există momente în care tonalitatea vocii ei coboară foarte mult, ceea ce mă duce cu gândul că încearcă să și-o schimbe pentru a nu fi deconspirată.

O fi ea, n-o fi ea, aceasta e întrebarea? Știm cu toții că se practică genul acesta de „strategii” în campanie electorală.

Mă mir că Petreanu sau Moise nu au sesizat asta când erau în direct, că tot se laudă că fac o emisiune independentă și imparțială. Am un respect foarte mare pentru amândoi, sunt jurnaliști de excepție, își fac treaba foarte bine și nu vreau să-i acuz de ceva, dar experiența mea de blogger de 7 ani și 2 ani în presă mă face să ridic niște semne de întrebare.

Dacă a fost chiar Udrea, iar cei doi au evitat intenționat să zică că e ea, probabil din „ordin de sus”, cum e aia cu „independența” emisiunii? Dileme, dileme… E o toamnă nebună în politica românească.

avocatul diavolului 3 oct

Am primit un link cu emisiunea pe Soundcloud, dar am descărcat-o și am salvat-o la mine pe server în caz că dispare.

Voi ce ziceți, a fost sau n-a fost Udrea „sub acoperire” la radio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.