Însemnări

Un Crăciun fericit şi plin de împliniri vă doresc!

Se fac 4 ani imediat de când port cu mândrie eticheta de blogger pe frunte şi, aşa cum v-am obişnuit în fiecare an, vreau să vă urez un sincer şi călduros Crăciun Fericit alături de cei dragi. Mai ales alături de cei dragi vouă, pentru că, până una alta, Crăciunul e o sărbătoare de familie pe care nu merită să o petreceţi altundeva decât în sânul familiei . O dată pe an merită să staţi alături de ei la masă, să depanaţi amintiri şi… vedeţi voi ce mai faceţi că sunt atât de emoţionat că nu mai ştiu ce să zic. Petreceţi în tihă, beţi şi mâncaţi cu măsură, giftuiţi-vă şi bucuraţi-vă de aceste câteva zile magice de sărbătoare.

Întotdeauna simt aşa o emoţie în suflet şi îmi găsesc cu greu cuvintele pentru a vă transmite sincer câteva urări. Crăciunul a fost dintotdeauna o sărbătoare pe care am respectat-o cum se cuvine. Bradul îl fac în dimineaţa zilei de Ajun, e tradiţie la noi în familie, în timp ce sărmăluţele sunt pe foc şi casa luceşte de curăţenie.

La fel cum nu concep un Crăciun fără brad împodobit, la fel nu-l concep fără colinzi. Dincolo de glumele care se fac pe internet pe seama lui, mie unul îmi place Hruşcă, îmi place Fuego şi îi ascult cu foarte mare plăcere în fiecare an.

Totu-i bine şi frumos, atmosfera-i de sărbătoare, dar păcate că lipseşte zăpada, care sperăm să vină anul ăsta, cândva…

Închei postarea aceasta cu clasicul Sărbători Fericite, că acuş trebuie să sosească nişte prichindei din bloc la colindat, şi îmi plouă în gură în infernul acesta cu miros de sarmale care se simte în toată casa.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.