Un fotograf cu pretenţii trebuie să ştie de F64.ro

Aţi observat că nu sunt fotograf profesionist din pozele pe care le-am publicat de-a lungul timpului pe blog, nu mă pasionează domeniul acesta încât să-mi achiziţionez un aparat serios, cel puţin nu încă, deocamdată mă descurc cu o săpunieră Canon, dar trebuie să recunosc, aş fi ipocrit să zic că nu îmi doresc o sculă profesionistă. Probabil în viitor voi face şi această achiziţie, atât de necesară în viaţa unui blogger.

Ei bine, dacă vrei să faci din fotografie o activitate profesionistă din care, eventual, să faci şi ceva bani, atunci trebuie să ştii de existenţa magazinului online de echipamente foto, F64.ro – o platformă „cu de toate” într-ale fotografiei. Din punctul meu de vedere, pe F64 găseşti profesionişti în arta fotografică, oameni care văd în fotografie o pasiune şi se pricep al naibii de bine la ea, eu aşa văd lucrurile. Dacă vreodată vreau să mă apuc serios de activitatea asta, ştiu că aici găsesc oameni cu expertiză adevărată care-mi pot oferi sfaturi, idei şi recomandări de calitate.

Fotografi din toate colţurile ţării, uniţi-vă şi ascultaţi cu atenţie ce am să vă spun, pentru că s-ar putea să vă intereseze: Începând cu 10 decembrie, ora 00:01 şi terminând cu 11 decembrie, ora 23:59, F64 va practica mega-reduceri la anumite echipamente. Reţineţi, doar două zile de reduceri! Nu uitaţi să aruncaţi un ochi, poate găsiţi ceva ce vă face cu ochiul :D

Şi pentru că întrebarea firească se pune, ca-ntotdeauna când vine vorba de reduceri mari, ce produse vor fi cele mai reduse? Din experienţa pe care nu am în acest domeniu, cred că reducerile mari vor fi în special la DSLR-uri, că acuma astea sunt ultimul răgnet în materie de fotografie.

Vorba aia, cine n-are un DSLR, să-şi cumpere… da’ să-l cumpere de pe F64!

One thought on “Un fotograf cu pretenţii trebuie să ştie de F64.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.