Clujul meu,  Sport pe pâine

Un mare U-ist a plecat dintre noi! Odihneşte-te în pace, domn’ profesor!

Nu îmi place sub nicio formă să semnalez decesele aici pe blog, dar astăzi vreau să fac o excepţie pentru că e o zi tristă pentru Marea Familie a Şepcilor Roşii, şi o zi tristă pentru fotbalul clujean în mod sigur. S-a stins domnul profesor Gheorghe I. Bodea – cel care şi-a dedicat ultimii 20 ani din viaţă punerii pe hârtie a istoriei celui mai iubit club din Transilvania, şi de ce nu, poate chiar din România, lăsând moştenire pentru generaţia de mâine două volume de excepţie, Agora „U” I şi II. Primul se află la mine în bibliotecă, la loc de cinste, al doilea urmează să-l cumpăr.

Cred că fiecare dintre noi, cei care ţinem la echipa asta fireşte, simţim un gol în stomac atunci când primim teribila veste că „unul dintre noi” s-a dus în lumea celor drepţi, îmi permit să folosesc expresia „unul dintre noi” pentru că eu consider că tot ceea ce reprezintă simbolul U Cluj (aşa cum i-a plăcut domnului profesor să-i spună) formează o familie, începând de la prichindelul de 7 ani de la centrul de copii şi juniori visează să dea goluri ca Grozav şi până la venerabilii domni născuţi pe vremea când Zoli Ivansuc sau Remus Câmpeanu ridicau tribunele în aer pe fostul Moina . Azi a fost domn’ profesor Bodea, mâine-poimâine poate fi altcineva.

Dumnezeu să-l odihnească!

 foto: ucluj.ro

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.