Online & Tech

Un moment inimaginabil de trist pe Facebook

Am dat peste imaginea de mai jos in timp ce frunzaream internetul si m-a cuprins tristetea. Pentru baiatul de mai jos. Personal, nu m-a preocupat niciodata sa strang like-uri pe facebook, sa alerg dupa aprecieri, sa pun poze in care sa ma laud facand diverse, dar vazand imaginea cu tanarul de mai jos am realizat cat e de nasol sa pui o poza cu tine pe interneti si sa nu faci mai mult de un like sau sa nu primesti niciun comentariu. E de-a dreptul dureros. Adica tu te chinui sa-ti faci o poza cat mai misto, mai interesanta, mai provocatoare, mai faina si nimeni nu-ti da like sau sa-ti lase un amarat de comentariu, macar asa, un like din mila. Nu vreau sa ma gandesc ce o fi fost in sufletul acestui tanar cand a vazut cum trec orele, zilele si nu-i da nimeni niciun amarat de like sau un comentariu.

Pentru ce isi punea lumea poze pe facebook in general? Sa se laude pe unde a mai fost, ce a mai vizitat, ce a mai facut.

facebook fail

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.