Însemnări

Un moment stânjenitor

M-am intalnit ieri cu o prietena. Draguta fata, decolteu misto, fustita putin peste genunchi si desteapta foc. Arata foarte bine si nu era dintr-alea care emana prostie prin toti porii, aveai ce sa vorbesti cu ea, puteai schimba cateva vorbe cu ea fara sa scoata pe gura vreo chifla. Cand ajungi sa lucrezi in Franta si sa cunosti trei limbi aproape la perfectie, esti din alt aluat, cum ar veni. Era la brat cu un domn de vreo 40 ani. La un moment dat, domnul respectiv intra in farmacie sa cumpere ceva, eu astept cu tipa afara si povestim despre diverse, care ce a mai facut, cu ce ne mai ocupat, treburi d’astea.

– Ce tanar e taica-tu, zic io despre nenea care tocmai a intrat in farmacie.
– Da’ nu-i tata… hahaha
– No, da cine-i, unchiu-tau?
– Nu, e logodnicul meu, m-a cerut in casatorie la Venetia. Suntem impreuna de 2 ani.
– Oh… felicitari, va sta bine impreuna. Sa fiti sanatosi!

Le-am urat casa de piatra, sanatate, succes si ne-am despartit. Pe drum, stateam si ma gandeam: ba, ce prost am fost ca mi-am ratat sansa cu ea si nu am insistat mai mult. Desigur, eu nu aveam atunci banii lui nenea asta de 40 ani, caic e greu sa ti alaturi o gagica de talia ei cand esti un parlit si nu ai o situatie financiara decenta.

Cine are noroc, are…

life banca

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.