Clujul meu

Un nou local deschis in Grigorescu – Plan Cafe

In cartierul unde muncesc si imi traiesc viata, Grigorescu, s-a deschis de curand un local tare fain amenajat, placut, structurat pe doua nivele si avand o terasa cu o panorama deosebita. Se numeste Plan Cafe si e pozitionat langa sediul TVR/Radio Cluj de pe strada Donath. Cum aveam ieri chef sa stau sa ma relaxez cu o bere rece in fata, dar imi era lene sa merg pana in centru, am zis ia sa vedem cum e noul Plan Cafe. Si dupa doua ore petrecute acolo, ma declar impresionat de ce am gasit.

Localul e extrem de cochet, amenajat cu gust, elegant, are televizoare mari pentru microbisti, preturi decente, bere rece si cafea buna. Imi place. Mai vin aici, tinand cont ca ii si mai aproape de casa si de job :)

In sfarsit avem si noi astia din Grigorescu un local decent aici, nu Infinity-uri si alte bombe de doi lei pentru toti spirterii.

Si cand aud ca manasturenii se lauda cu o crasmulita de cartier, Old Pub no. 2, imi vine sa rad cand ma uit la ce avem noi in Grigorescu.

plan cafe

plancafe3

plancafe2

Mai multe poze pe facebook.

PS: nu, nu am fost platit. Ca blogger cu oaresce vechime in Cluj, ma simt dator sa scriu despre ceea ce imi place, sa recomand lucrurile si localurile unde ma simt bine, fara sa am pretentia sa fiu platit pentru asta.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.