Clujul meu

Unde este Simba?

Un caz realmente halucinant a tulburat liniştea municipiului Cluj-Napoca în acest început de an. În data de 8 ianuarie 2014, în jurul orei 19:30, s-a constatat dispariţia de la domiciliu a subiectului Simba, un motan din rasa comună europeană, necastrat, probabil de viţă nobilă, pe raza cartierului Gruia. Acesta este de negăsit, iar proprietarii au decis să apeleze la bunăvoinţa clujenilor, fixând chiar şi o recompensă substanţială în valoare de 2.000 de lei pentru cel care îl va găsi şi-l va aduce acasă teafăr şi nevătămat.

simba

Nu ştim dacă subiectul este considerat deosebit de periculos sau este calm şi liniştit, dar pentru a evita eventualele neplăceri, cei care pot oferi detalii despre dispărut sunt rugaţi să apeleze de urgenţă următorul număr de telefon: 0756845113

Mai multe întrebări macină sufletele celor care l-au cunoscut pe Simba. Oare să fi fugit într-adevăr Simba în Tenerife cu o pisică dintr-o familie bună căreia îi tot dădea târcoale de câteva luni, aşa cum tot ameninţase, iar acolo s-au căsătorit şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste? A fost răpit de temuta grupare de traficanţi de pisici din Mexic, care şi-a făcut apariţia în Cluj-Napoca şi l-au răpit pe nefericitul Simba? Întrebări fără răspuns deocamdată, dar ancheta este în derulare.

Asadar, unde este Simba, doamnelor şi domnilor? 

PS: chiar daca acest articol este un pamflet, motanul tot trebuie gasit. Sa ajutam, zic :)

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.