Din Romania

Unde pot face plângere împotriva unei case de pariuri online?

Dacă ai întâmpinat o problemă care nu a putut fi rezolvată pe cale amiabilă între tine și o casă de pariuri online, poți face plângere la ONJN, ANPC sau chiar la poliție. În cazul în care dorești acest lucru, poți chiar să de îndrepți împotriva casei de pariuri în instanța de judecată.

Operatorii sunt obligați să pună la dispoziția jucătorilor termenii și condițiile de acces, precum și regulamentul de joc. Aceste informații trebuie să fie afișate în mod public. În momentul în care îți creezi un cont la un operator de pariuri online, practic accepți acei termeni.

În momentul în care tu vei depune o plângere, ONJN va analiza situația prin prisma regulamentului și va face verificări conform competențelor. În cazul constatării unor încălcări de regulamente sau abuzuri, vei fi notificat cu privire la concluzia comisiei și vizavi de eventuala sancțiune aplicată.

Pe viitor, trebuie să ai grijă atunci când îți alegi agenția la care joci. Spre exemplu, înainte să joci la Casa Pariurilor, asigură-te că citești cu atenție cel puțin o recenzie avizată. O sursă bună de informare poate fi site-ul comunității pariorilor din România, află totul aici. Răsfoind și forumul de discuții dedicat unui anume operator, poți găsi numeroase informații valoroase și în anumite situații, chiar vei putea să le previi.

Ce poți face dacă ești limitat?

Dacă ești limitat, fie pentru că ai încălcat regulamentul de joc, fie pentru că ești pe val cu câștigurile, nu prea poți face mare lucru din punct de vedere legal. Consiliul Concurenței interzice oricărei autorități să afecteze în orice fel sumele jucate sau cotele acordate de către casele de pariuri online.

Cu alte cuvinte, dacă nu ești de acord cu regulile unei agenții, nu poți face altceva decât să migrezi la alta. În cazul în care obișnuiești să joci sume mari și te-ai trezit limitat, o sugestie pertinentă ar fi să încerci să joci la cea mai mare casă de betting exchange din lume, care este licențiată și în România. Pe respectiva platformă nu există limite, iar mizele pot fi pe atât de mari pe cât sunt dispuși ceilalți utilizatori să riște contra ta – se poate ajunge chiar și la milioane de Euro în anumite cazuri.

Totuși, dacă ai avut o experiență neplăcută și ți se pare că ai fost limitat în mod ridicol, mergi pe forumul comunității pariorilor din România și relatează întâmplarea în cadrul subiectului dedicat operatorului cu pricina.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.