Online & Tech

Unii insista sa faca glume desi nu au nicio treaba cu asta

Exista multe generatoare de umor pe internetul romanesc, unele mai bune, altele mai proaste si foarte proaste. Daca Times New Roman, Unguru Bulan sau Creative Monkeyz sunt cei mai buni pe acest segment, la polul opus, din punctul meu de vedere, se afla site-ul audvoci.ro, ce se afla in portofoliul media al trustului din Pache Protopopescu, PRO TV SA. Nu-l urmaresc, dar mai da cineva cate un share din an in pasti la cate un articol de-al lor si astfel ajunge la mine. De fiecare data cand intru si il parcurg simt ca am pierdut cateva secunde pretioase din viata mea. Nu poti sa ma faci sa rad cand ai un articol care are un titlu ca: „De ziua lui, Patriarhul Daniel a primit cel mai potrivit cadou: o bucată din Sfântul Portofel al lui Iisus”. E o gluma penibila, previzibila si care a fost scrisa doar pentru ca autorul sa-si faca norma. Sau alta stire pamflet de-un penibil iesit din comun: „Omar Hayssam, primele dezvăluiri senzaţionale: “Antonia nu e cuplată cu Alex Velea!”. Serios? Inteleg ca sunt doua stiri care sunt de actualitate, dar nu poti sa le combini si sa ai pretentia ca vei scoate un zambet de la vizitator.

Desi articolele de pe publicatia mentionata mai sus se vor a fi pamflete, par mai mult scrise de prescolari care abia au terminat de parcurs abecedarul sau scrise de redactorii sport.ro, alt gunoi de site din portofoliul trustului. Glumele si articolele publicate sunt atat de slabe si atat de previzibile incat ti-e mai mare jena de respectivul/a care a putut sa scorneasca asa ceva.

Mai trist e ca exista peste 26 de mii de oameni care sunt fani Aud Voci, iar la fel de trist e ca un gunoi de site ca sport.ro are peste 600 de mii de fani.

aud voci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.