5 comentarii la „Urasc Clujul”
 1. Zi-mi si mie te rog frumos, daca tu zici ca asezarea in interiorul arcului carpatic, este atat de benefica asupra orasului tau natal, care apropo este unul foarte frumos , cum se face ca nu iti place nimic la el, in perioada sarbatorilor ?
  Ninsoarea ete facuta sa se topeasca , nu e vina ei ca a doua zi e soare, si in plus, daca chiar vrei zapada, care sa iti bucure nervii optici, si simturile olfactive si tactile…. de ce nu te duci intr-o statiune la munte ?
  Si eu sant din cluj, si in ciuda faptului ca sant singura, sarbatorile ma inveselesc meeu, chiar daca au sau nu chiar asa de multa zapada.

 2. Bine ai venit pe blog, Denisa.

  Si pe mine ma incanta sarbatorile de iarna si ma fac foarte fericit, dar daca ar ninge ca in povesti cum a fost in anii precedenti ar fi foarte frumos, imi aduc aminte ca intr-un an a nins inca de prin noiembrie. Nu vreau sa fac o tragedie din asta.

  Imi place Clujul in perioada asta…

 3. Clima se schimba … nimic nu mai e la fel ca inainte. Exact ca intr-o relatie. Totul e frumos la ineput, si apoi usor…usor./… acea frumusete se estompeaza.

 4. Multumesc. Dar nu este vorba ca sant eu desteapta sau nu . Ceea ce am zis in commenrurile de mai sus, este doar adevarul.
  Una devar cam crud…dar adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.