Nu îmi place sub nicio formă să merg la mall și de fiecare dată când sunt nevoit să ajung și pe acolo din diverse motive, gen să îmi achiziționez o haină sau vreun dispozitiv electronic, mă apuca durerea de cap și de regulă nu stau mai mult de o oră în incintă.

Niciodată nu mi-au plăcut mallurile, nu mi-a plăcut agitația aia obositoare și vânzoleala oamenilor care se plimbă de colo-colo, unii aleargă dintr-o parte în alta cu plăsuțe și plăsoaie de zici că vine sfârșitul lumii, alții se plimbă agale, găsești cozi în food court de zeci de metri, totul e un haos de nedescris, unul care mie personal îmi provoacă o durere de cap. Așa că evit cât pot de mult să mă duc acolo, prefer să merg să mă plimb prin centrul orașului și să admir clădirile vechi, să mă plimb prin parc, să intru într-o librărie și să mă pierd printre cărți sau să stau pe o bancă în Unirii decât să mă duc la mall. Nu știu, poate sunt eu defect, poate sunt eu din alt aluat, dar pe mine nu mă relaxează deloc plimbatul prin mall, ci mai mult mă obosește. Am auzit că există oameni care se relaxează la mall prin hărmălaia aia. Eh, fiecare cu gusturile și plăcerile lui, n-am nimic de comentat. Dacă pentru unii plimbatul prin mall înseamnă relaxare și distracție, thanks but not no thanks.

Nici măcar cumpărături nu fac de la mall, mă refer la cumpărături alimentare, prefer să merg la un magazin din cartier și în 10 minute am rezolvat problema, fără să mă bat de toată lumea și să mă înghesui cu restul poporului.

Întotdeauna m-au enervat și obosit aglomerațiile, mai ales agitația din malluri, așa că am preferat să fac tot posibilul pentru a le evita. Și deocamdată am reușit, fiindcă am ajuns să număr pe degetele de la o mână de câte ori trec pragul unui mall într-o lună. Și mi-e foarte bine așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.