Online & Tech

Vă ajută la ceva contul de facebook?

Nu sunt fan facebook, nu mă încântă cu nimic faptul că am cont acolo şi nu am avut încă vreun beneficiu de pe urma asta. Mi-am făcut contul din pură curiozitate şi pentru că n-am putut rezista fără să văd şi eu de ce e aşa de specială comunitatea asta faţă de celelalte. Prima dată aveam impresia că am de a face cu una din minunile lumii moderne, dar m-am convins rapid că nu e nimic de capul ei. Nici până în ziua de azi nu am înţeles care parte din facebook stârneşte atât de mare interes. FarmVille? Faptul că e o comunitate de oameni serioşi? Quiz-urile?

Mi-am complectat profilul cu câteva date personale, am pus şi nişte poze să nu zică lumea că îmi e ruşine cu mufarina mea, am plantat tot felul de leguminoase într-o fermă, am dat de mâncare la porci, vaci, raţe, găini şi alte orătănii de am ajuns până la level 13 ca fermier, o vreme am întreţinut şi o shaormărie. Chiar am activat serios pe facebook câteva luni bune, dar tot ce are un început are şi un sfârşit. Să mă ierte cei 68 de prieteni care mă suportă şi acolo, dar zău că m-am plictisit de facebook. Nu, nu şterg contul, doar că nu o să mai am o activitate prea intensă. Eu sunt genul de om care nu are răbdare decât atunci când am un deadline pentru ceva. Nu am răbdare să scriu pe pereţi, să comentez, să apreciez, să răspund la tot felul de quiz-uri. Îmi actualizez statusul cel puţin de două ori pe săptămână, dar atât. Altceva nu fac. Ba, mint, mai fac ceva. Şterg invitaţii la evenimente în Bucureşti şi dau accept la toate grupurile în care sunt invitat să intru.

Dacă ar putea fi filtrate cumva invitaţiile la evenimente astfel încât să fie date DOAR oamenilor din oraşul unde are loc evenimentul ar fi perfect. Acuma că se naşte un grup din orice tâmpenie n-avem ce face, trebuie să ştim că există şi oameni plictisiţi dornici de afirmare.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.