Însemnări

Vă îndemn să votaţi un proiect fain de educaţie – Aducativ!

Într-o ţară unde programa şcolară e stufoasă şi care mai mult oboseşte decât ajută, câţiva tineri s-au gândit să dea drumul unei platforme educaţionale online care ajută nu numai tinerii, ci şi şomerii să se specializeze pe un domeniu profesional, să înveţe lucruri noi şi să se angajeze mai uşor. Asta e povestea foarte pe scurt a proiectului Aducativ. Mai multe despre el, în brief-ul mai jos.

Misiune: Cresterea interesului romanilor pentru dezvoltare profesionala nonformala, in scopul cresterii sanselor de angajare dar nu numai. Idee: Platforma online dedicata pentru doua publicuri tinta: persoane interesate de educatie nonformala in cautarea unui job si companii in cautare de angajati pregatiti pe un anumit domeniu profesional. Platforma online are traininguri/cursuri specializate (oferite sub forma nonformala: videouri, prezentari, teme si proiecte etc.) pe domenii profesionale care pot fi accesate de catre participanti in urma unei inregistrari gratuite. Persoanele care parcurg trainigurile primesc bani in functie de evolutie si performante. Acestea au si sansa sa fie selectate si angajate de catre companii. Companiile platesc sa aiba acces la un numar de persoane specializate prin cadrul platformei pentru a le angaja. Banii companiilor vor fi impartiti cursantilor performanti (se va face un raport intre numarul de companii platitoare si numarul de cursanti rasplatiti). Din acesti bani se va lua un comision pentru costuri de intretinere si administrare platforma.

Nu vă cer eu prea multe, dar când o fac să ştiţi că ceea ce vă cer CHIAR MERITĂ şi nu o fac doar ca să mă dau eu deştept şi să arăt că nu îmi pasă decât de propriul ego. Aşa am ajuns să vă rog să votaţi un proiect fain de educaţie, care merită să prindă viaţă şi să-l vedem implementat cât mai curând. Înainte să-l votaţi, citiţi aici despre ce-i vorba, ca să ştiţi ce votaţi, iar apoi urmăriţi prezentarea de mai jos ca să vă convingeţi de misiunea lui. De asemenea, dacă aveţi facebook, like-uiţi şi pagina dedicată a proiectului.

După ce v-aţi familiarizat cu ideea proiectului, votaţi-o pe platforma restartedu.ro, unde puteţi să vă logaţi direct cu contul de facebook, ca să nu pierdeţi timpul cu înregistrarea.

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.