Însemnări

Vând #1

Am două chestii de care vreau să scap pentru că ocupă loc inutil şi nu-mi folosesc la nimic, iar faza e că nu le dau chiar pe gratis, că-i criză şi nu poţi să tot faci acte de binefacere pe praful ăsta. Le pun aici pe blog, că pe tocmai.ro, cel mai mare site de mică publicitate, unde le-am pus nu m-a căutat nimeni de câteva săptămâni.

1. Mini-aspirator – în stare bună de funcţionare, folosit foarte puţin. – 70 RON

mini aspirator

 

 

 

 

 

 

2. Tablouri – am 7 tablouri în genul celor din imaginea de mai jos, diferite. Le vând unui posesor de bar, local, berărie, whatever. M-a căutat un tip din Botoşani pentru ele, dar a renunţat între timp. Aştept doritori – 140 RON.

tablouri pt bar

 

 

 

 

 

 

Livrare personală doar în Cluj-Napoca. Nu apelaţi dacă sunteţi din alte localităţi. Lăsaţi un comment mai jos cu o adresă de email validă unde vă pot contacta.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.