În data de 29 septembrie 2017 va fi o zi istorică: voi părăsi pământul sfânt al Ardealului pentru o delegație la Capitală la cea mai mare conferință dedicată Social Media din România și cel mai important eveniment din industria online românească – Webstock – unde, trebuie să recunosc, spre rușinea mea, nu am fost niciodată. Și vreau să mă văd și eu cu lumea pe acolo, să îmi cunosc fanii, dar mai ales fanele de la București. Am tot vrut să merg și în alți ani, dar au intervenit altele în program și nu am mai ajuns. Astăzi am luat decizia ca pe 29 septembrie să nu îmi planific nimic ca să pot ajunge la Webstock.

Calitatea mea influencer veteran și cei 10 ani de blogging mă obligă să bifez măcar o dată și acest eveniment de mare interes pentru lumea online din România. Serios, dacă nu eu, atunci cine? Totuși, scriu din 2007 pe blog, am ajuns destul de urmărit și citit, e normal să fiu și eu acolo printre toți consumatorii de online.

Ne vedem la București! Puneți berea la rece!

2 comentarii la „Ne vedem la Webstock anul acesta!”
  1. Nu te supăra, nu ți-o spun cu răutate, dar dacă tu crezi că, după 7 ani de blogging, sub 100 de unici/zi înseamnă „destul de citit și de urmărit „… înseamnă că ar trebui să te gândești mai mult la ce te tine pe loc să evoluezi cu adevărat. Baftă!

  2. @Motanes: Nu mai scriu atât de des și de asta am sub 100 de unici. Nu mai pun accent pe blog și am cam renunțat la „meseria asta”, dar au fost vremuri când aveam mii de unici, de la 1000 în sus pe zi.

    Și am 10 ani de blogging, nu 7, scriu din 2007 totuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.