Clujul meu,  Sport pe pâine

Vii la meci şi pleci într-o croazieră. Dacă ai noroc bineînţeles…

Pe 2 a lui aprilie douămiidoişpe, începând cu ora 19 (şepte seara pentru mănăştureni) să nu vă faceţi program, avem meci pe Cluj Arena. Universitatea Cluj primeşte vizita celor de la FCM Târgu Mureş, partidă care contează pentru etapa cu numărul douăzecişipatru. Aşa că dacă vreţi să-l vedeţi din nou goluri grozave, haideţi pe stadion.

Şi, aşa cum v-am obişnuit, am pentru voi două bilete la meci, la peluza 1, pe care le pot câştiga doi dintre voi, care-s mai norocoşi. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi într-un comentariu la întrebarea: În ce an a avut loc bejenia de la Sibiu? Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi.

Posesorul biletului norocos a cărei serie va fi afişată în pauza meciului pe ecran va avea şansa să plece într-o croazieră de două persoane, Italia-Tunisia-Spania-Franţa, cu o adevărată bijuterie pe apă, nava MSC Fantasia.

Termen limită: sâmbătă, 31 martie, ora 23:59

LATER EDIT: Iată şi câştigătorii: Izabella şi AndreiA. Felicitări!

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

14 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.