Însemnări

Voi ati gasit vreo bere ungurească care să va dea pe spate, că eu nu?

Găsit o ieftinăciune de bere ungurească la un magazin din Cluj, se numeste Izirajder, şi am zis să o testez şi pe asta să văd dacă e ceva de capul ei.

Nu are un gust strălucit, se simte ca e ieftinaciune si in mod sigur nu face parte din galeria selecta a celor mai bune beri pe care am avut onoarea sa le consum, asta e clar, dar e bunicică când e rece pentru potolit setea pe canicula asta.

Am baut multe beri unguresti si singura concluzie pe care o pot trage e ca ungurii se pot pricepe la multe lucruri, dar nu la produs bere. Nu am gasit inca o bere ungureasca care sa ma dea pe spate si sa ma impresioneze, iar eu cand vine vorba de lichidul sfant de hamei sunt usor de impresionat.

Borsodi, Izirajder si inca una la care imi scapa numele, nu m-au impresionat cu nimic, nici la gust, nici la aroma, nici la nimic. Poate or fi si beri unguresti bune si de calitate, nu zic nu, insa eu inca nu le-am descoperit, dar cand o s-o fac o sa va anunt.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.