Însemnări

Vreau emisiuni de calitate la radio

M-am saturat de eternele hituri lalaite din muzica romaneasca, nu pentru ca am ceva cu ele, ci pentru ca sunt date la nesfarsit pe radio si ajunge, dupa o vreme, sa te plictiseasca. Imi place sa ascult radio, sunt cu castile in urechi aproape trei sferturi din zi, nu mai am melodii salvate pe telefon de cativa ani, nu umblu cu mp3 playere la mine si nici nu imi descarc muzica pe calculator, prefer sa ascult radio ca e mai convenabil, indiferent ca sunt pe drum sau la birou. Ce sa zic, imi place sa cred ca sunt un meloman al radioului :))

on air

Problema cu radioul din ziua de azi e ca nu mai are emisiuni de calitate, din care sa inveti ceva, emisiuni cu umor decent si de calitate, care sa te amuze si sa te binedispuna, DJ-i si entertaineri amuzanti care sa iti transmita o stare de bine. Dimineata ii ascult pe baietii de la „Uzina de dume” pe Radio Impuls, din punctul meu de vedere cel mai bun matinal din FM-ul romanesc, si, mai nou, am inceput sa-i ascult pe „Cusurgii” la Radio 21. Mai ascult si Morning ZU cu Buzdugan si Morar. In timpul zilei, obisnuiesc sa ascult foarte mult Napoca FM, pentru ca ruleaza altfel de muzica, mai de calitate, nu aceleasi hituri obosite date la nesfarsit, ci muzica mai veche, mai retro. Repet, nu am ceva cu muzica romaneasca, imi place si o ascult din cand in cand, dar vorba aia, ce-i prea mult strica. Hiturile ascultate in exces ma obosesc. Cand ma satur de muzica, ascult Radio Romania Actualitati, pentru rubrica de stiri din ora in ora si emisiunile de calitate pe care le are. Chiar imi place Romania Actualitati, e un post unde ai ce asculta, muzica e mai retro si mai faina.

Sunt prea putine emisiuni in care moderatorii sa aiba un dialog cu ascultatorii si putine emisiuni radiofonice de dezbateri, in care sa se discute diverse lucruri si sa fie invitati diversi oameni care au ceva de spus. Vreau emisiuni care sa ma binedispuna si emisiuni de unde sa invat ceva, care sa ma binedispuna.

Era o vreme cand pe Kiss FM rula o emisiune de noapte, imi scapa numele, dar intrau in direct diversi ascultatori pentru a dialoga cu moderatorii despre problemele in dragoste si povestile lor de iubire. Era fain, te amuzai si emisiunea in sine iti dadea o stare de bine. Imi aduc aminte ca stateam noptile cu castile pe urechi si ascultam Kiss FM pentru emisiunea aia (daca cineva stie cum se numea apreciez daca mi-ar lasa un comentariu cu numele ei) si uneori adormeam cu castile pe urechi si ma trezeam dimineata cu muzica in urechi. Asta vreau de la posturile de radio romanesti: interactiune cu ascultatorii, conversatii, dialog, idei, povesti. Cer chiar atat de mult?

2 Comments

  1. Emisiunea de la miezul noptii se numea French Kiss. Apropo, incepe in curand un nou matinal la Kiss FM care va fi cu totul altceva :)

    RăspundeRăspunde
  2. Ala-i, Frech Kiss, nici cum nu imi venea in cap numele emisiunii :))

    Ca un mare ascultator de radio, astept cu nerabdare noul matinal de pe Kiss. Tare-s curios cum va fi si daca vor reusi sa faca audientele Carcotasilor. De urmarit :)

    RăspundeRăspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.