Tehnologie si Internet

Wishlist de Black Friday 2015

black friday 2015Nu mă dau în vânt după evenimentul în sine Black Friday, dar nu ascund faptul că voi urmări ofertele și reducerile la produsele de care am nevoie. Mă gândesc cu groază la investițiile pe care trebuie să le fac în viitorul nu foarte îndepărtat în câteva echipamente esențiale pentru activitatea mea.

Trebuie să îmi schimb telefonul mobil. Musai. Asta e una dintre primele investiții pe care trebuie să le fac. Bătrânul Lumia 520 care m-a servit și mă servește în continuare fără probleme începe să dea semne de oboseală, ba se mai blochează, ba se restartează din senin, ba merge greu. E luat anul trecut de pe emag.ro, are un an, dar ținând cont de evoluția continuă a terminalelor mobile din ultimul an, cu Lumia 520 mă simt depășit. Sunt câteva dispozitive mobile pe care le-am ochit din gama Samsung sau LG și vreau să fie neapărat ceva pe Android, cu o cameră foto decentă de 8 MP sau peste, cameră frontală, un procesor bun, peste 2GB RAM, memorie internă mare (peste 8GB), un ecran măricel, dar nu mai mare de 5.7 MP – nu suport ecranele foarte mari. Și musai să aibă radio, bluetooth și să fie lansat în 2015. Modelul care mi-a atras atenția cel mai tare este Samsung Galaxy A8 Dual SIM, care e exact așa cum mi-l doresc și sper să-l prind la o reducere bună de Black Friday.

Un alt echipament de care am maximă nevoie este o cameră video bună, iar după ce m-am consulat cu un tovarăș, am ajuns la concluzia că o cameră video Panasonic ar fi marca ideală. Merg la multe concerte, evenimente, activez în presă și aș mai face o înregistrare video de acolo ca să am amintire, iar cu bătrânul și învechitul aparat foto digital Coolpix P500 nu prea pot face și filmări și fotografii în același timp pentru că nu rezistă bateria prea mult, lucru care mă scoate din răbdări.

Un aparat foto digital mai bun. În prezent am un Nikon Coolpix P500 cu care încă îmi pot face treaba foarte bine, doar că aș avea nevoie de ceva mult mai bun. Și aici am câteva modele pe care le vizez, doar că vor trebui să mai aștepte până mai adun niște bănuți. De altfel, aștept niște recomandări de la persoane avizate. Vreau ceva simplu de folosit, cu un meniu în care să nu-mi prind urechile, dacă se poate, nu neapărat DSL-R, merge și un aparat digital, iar dacă se poate prețul să fie unul decent, nu vreau să îmi vând un rinichi ca să îmi permit unul.

Nu, nu promovez Black Friday-ul, nu săriți, știu cum funcționează marii retaileri români și majoritatea magazinelor online din România, cresc prețurile înainte ca să aibă de unde scădea de Black Friday. C-așa-i la noi! Așa face emag.ro, așa face evomag, așa fac toți. Pentru că România! Ideea pentru care am scris asta e pentru că vreau să primesc recomandări bune de la cei avizați, la un preț decent și avantajos, fără să fie exagerat de scumpe.

A, și să nu uităm, adevăratul Black Friday e pe 27 noiembrie 2015!

 

Blogger cu 10 ani vechime, scriu din 2007, am 30 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Ador fotbalul, berea, sportul în general, filmele, serialele și lectura. Activez în industria mass-media locală din 2012, am experiență în SEO/SEM, marketing online, eCommerce, copywriting și publishing.

2 Comments

  • Romica Bocsa

    Anul trecut, toate produsele adaugate in wishlist cu 2 sapt inainte de BF nu au beneficiat de reducere. Asadar eu merg pe alegerile de moment. Sper sa fiu inspirat!

    RăspundeRăspunde
  • Vasile Manu

    Exact așa am pățit și eu anul trecut, mi-am adăugat într-un wishlist niște produse pe care mi le doream și le-am descoperit de BF mai scumpe sau nereduse. Poate anul acesta vom avea mai mult noroc.

    RăspundeRăspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.