Serios vorbesc, pentru mine cel puţin, platforma asta de instant messaging începe să devină o unealtă useless. Nu mă mai atrage deloc să stau pe mess la poveşti. Nu mai am răbdare să fac asta, mai ales acum când avem sute şi mii de minute în reţea la orange, vodafone sau cosmote. Pentru ce să-mi obosesc eu degetele cu un tovarăş de la blocul vecin când pot foarte bine să-l sun şi în 2 min i-am zis ce am avut de zis, fără să-l aştept câteva minute să intre online sau să revină din starea de idle. Uneori nici nu mă mai obosesc să-l deschid.

Şi mai e faza aia pe care nu o înţeleg nici în ruptul capului, de ce aş sta pe mess cu cineva care locuieşte în acelaşi oraş sau cartier cu mine (mă refer la petrecut câteva ore sau zeci de minute într-o conversaţie online, nu de transmis 2 vorbe în 2 secunde)? Da, se practică genul ăsta de conversaţii. Sau mai sunt alea cu „vorbim pe mess” după ce tocmai s-au despărţit. De ce nu ne putem auzi la telefon sau întâlni face-to-face dacă e posibil?

Singurul motiv pentru care încă îl mai am instalat este strict în interes de facultate. Mai un send file, un curs, un seminar, ceva. Pentru restul poveştilor marinăreşti am mail, am twitter, am facebook, am telefon. Numai că şi cu interesul pentru facultate încep să-mi pierd răbdarea, dintr-un singur motiv – uneori ajung să aştept ca fraieru’ de-mi vine acru după un răspuns. Şi vorbesc de oameni care sunt online, fără să fie în starea idle. Asta nu o pot înţelege nici cum. Frate, dacă apari online şi nu eşti idle de ce pana mea nu-mi poţi răspunde la o întrebare banală cu da sau ba, ce-i atât de greu? Nu ţi-am cerut să-mi scrii rezolvarea teoremei relativităţii, am nevoie de un răspuns simplu. Ştii ori nu ştii, atât îţi cer.

Messu nu-i păcat, hi5 nu-i păcat… dar pierdem timpul lui Dumnezeu :)))

2 comentarii la „YM! tinde să devină un tool cam useless”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.