Însemnări

Za land of choice

Come to Romania, we have: multe gropi, zero infranstructură, autostrăzi din părţi, aurolaci, cerşetori, sărăcie, jeg, corupţie, nesimţire cu duiumul. This is za land of choice. This is Romania, for real.

10.000 euro s-a investit în imnul turistic al României! Atât! Nu le-ar fi ruşine mă, mor oameni de foame pe străzi, spitalele put de atâta “curăţenie”, suntem mult în urmă cu civilizaţia şi ei investesc atâta amar de bani într-un căcat de melodie de 3 min. De ce dracu a fost nevoie de atâţia bani pentru un rahat de melodie, asta nu pricep?

În loc să asigure locuri de muncă pentru toată lumea, să se asigure că au străinii pe ce să circule, să facă presiuni pentru autostrăzile acelea care de câţiva ani tot se construiesc, astea ar trebui să fie prioritatea numărul 1 pentru cei pe care i-am ales să facă ceva pentru ţărişoara asta şi apoi să ne ocupăm de promovare.

Cum credeţi că o să se simtă turistul când circulă prin Bucureşti şi dă dintr-o groapă în alta, sau stă în trafic de îi vine rău, la astea nimeni nu se gândeşte?! Sau nu neapărat în Bucureşti, în orice alt oraş din ţară pentru că e aceeaşi mâncare de peşte peste tot. Se pierde esenţialul din discuţii.

Blogger de 14 ani vechime, scriu din 2007, am 32 ani, sunt născut și crescut în Cluj-Napoca, oraș pe care nu l-aș părăsi pentru nimic în lume. Activez în industria mass-media locală din 2012. Co-fondator sportulclujean.ro și clujulpolitic.ro, reporter eClujeanul și foaiatransilvana.ro.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Anunta-ma cand apar comentarii noi. Te poti abona si fara sa comentezi.