Iată-mă ajuns și la 30 ani, o vârstă care mă obligă să fiu mai pragmatic, mai matur și să mă gândesc că e timpul să îmi întemeiez o familie și să fac un copil sau doi care să ducă mai departe renumele meu. Și cred că în ultimul timp am devenit mai atent la ce zic și ce fac, mai inteligent, mult mai pragmatic, nu mă mai arunc cu capul înainte când fac şi zic ceva și nu mai acționez impulsiv așa cum o făceam când eram puţin mai tânăr.

Sunt dator să îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară că sunt sănătos, familia mea este sănătoasă și ducem un trai decent. Sigur, se poate și mai bine, întotdeauna e loc de mai bine, dar nu trebuie să fim lacomi și e important să ne bucurăm de ce avem pentru că poate alții nu se pot bucura nici măcar de atât. Mă bucur că pot munci şi îmi pot câştiga existenţa cinstit şi pe forţele mele, fără să aştept să îmi cadă banii din cer sau să depind de alţii. 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la 30 ani și îi sunt recunoscător pentru tot ceea ce am.

Ce pot să spun despre mine la ceas aniversar? Am devenit mai preocupat de antreprenoriat, de investiții și de dezvoltarea unui business care să îmi aducă satisfacție și liniște în plan financiar, precum și un viitor mai bun, așa cum își dorește orice om pe lumea asta.

Sigur, aș da orice să pot da timpul înapoi, măcar așa vreo 10 ani şi poate nu aş mai repeta anumite greşeli pe care le-am făcut, dar asta e, dacă nu se poate va trebui să merg mai departe cu înțelepciune și putere pentru a-mi atinge toate obiectivele vieţii.

Nu sunt perfect, nimeni nu cred că a atins perfecţiunea vreodată, am făcut enorm de multe greşeli, ca orice om de altfel, dar am învăţat din ele şi sper că nu le voi mai repeta de acum înainte.

Şi dacă tot suntem la capitolul planuri de viitor, trebuie să consemnez şi aici pe blog că nu exclud o eventuală carieră politică în viitor, dar nu acum, peste câțiva ani, nu mă simt încă pregătit să intru într-o asemenea bătălie. Sunt realmente scârbit de ceea ce a ajuns politica românească și ce fel de specimene fără caracter au ajuns să populeze acest mediu, oameni fără viziune, oameni slabi, trădători de ţară şi de neam, lingăi preocupați numai de interesul personal nu și de al celor care i-au trimis acolo să îi reprezinte, aşa că mă văd nevoit să intru in joc peste câţiva ani şi să mă lupt cu mafia de la egal la egal. Simt că pot face asta.

Vă mulțumesc tuturor pentru urările primite pe toate căile. Să fiți sănătoși și fericiți! V-am notat în caietul vieţii pe toţi cei care v-aţi gândit pentru câteva secunde la mine şi vă transmit toate gândurile bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.