Jocurile ca la aparate sunt „sufletul” oricărui cazinou online, acestea oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a călători în diverse lumi, de a simți nivelul maxim de adrenalină la fiecare învârtire de rolă și emoția câștigării primului jackpot din viața lor. Jocurile aparate oferă maximul de avantaje oricărui jucător de la cazinourile online, de aceea, piața jocuri 77777 gratis fara bani este una dintre cele mai bine reprezentate la nivel online. Producători precum NetEnt, Microgaming, Novomatic, Playtech, Play’N Go, EGT, IGT, Betsoft, Isoft, Gaming Evolution și multe alte companii de jocuri la aparate își dispută supremația pe piață, oferindu-le jucătorilor adevărate capodopere de care aceștia să bucură în cazinourile online. Dar, întotdeauna o să rămână întrebarea “Care este cea mai bună companie producătoare de software online la nivel mondial”? Așa că, oare, care este?

NetEnt – jocuri ca la aparate care au revoluționat domeniul sloturilor online!

Compania scandinavă de jocuri aparate 77777 activează pe piață din anul 1996, de atunci lansând peste 200 de titluri, unele dintre ele reușind să schimbe conceptul de joc ca la aparate online. Creațiile acestei companii se bazează pe variate teme, de la călătoriile în căutarea unor comori (Gonzo’s Quest) și până la jocuri la aparate inspirate din filme și seriale de marca (Aliens, South Park sau Dracula). Valoarea ridicată a RTP-ului, jackpoturile excelente, grafica și efectele audio și vizuale poziționează această companie de jocuri cu aparate printre cele mai apreciate de către jucătorii de la cazinourile online.

Novomatic – jocuri cu aparate originale și fără egal!

Creatoare a unor titluri de referință în lumea jocurilor ca la aparate online, precum Book of Ra și Sizzling Hot, Novomatic are o îndelungată istorie în acest domeniu, încă din 1980. Este unul dintre liderii în materie de aparate 77777 offline, ceea ce i-a permis să atace supremația și-n domeniul online. RTP-uri de peste 97% și calitatea la nivel grafic și audio, dublate de jackpot-uri fabuloase, acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care recomandă jocurile ca la aparate gratis de la Novomatic. Printre cele mai bine poziționate sloturi ale aceste companii în cadrul cazinourilor online din România se numără Ultra Hot, Columbus și Lucky Lady’s Charm.

Playtech – jocuri ca la aparate 77777 cu RTP de 99%!

Lansată în anul 1999, Playtech este una dintre companiile de jocuri ca la aparate gratis care își dispută cu regularitate prima poziție pe piață. Creațiile acestui dezvoltator se bazează pe inovație (aplicația de poker că la aparate iPoker este de referință în mediul online), dar și pe grafica dusă la nivelul maxim de calitate. În plus, Playtech are un parteneriat cu compania Marvel, ceea ce îi permite să lanseze jocuri ca la aparate din seria X-Men și Avengers, dar și alte titluri din universul revistelor de benzi desenate faimoase. Jackpot-ul acestor jocuri este progresiv (4 tipuri de jackpot), ceea ce face ca fiecare joc ca la aparate oferit de către Playtech să fie o adevărată provocare pentru jucători.

Microgaming – jocurile cu aparate cu cele mai mari jackpoturi progresive online!

Peste 850 de jocuri păcănele gratis 77777 au fost create de către acest dezvoltator de-a lungul existenței sale, care a început în anul 1994. De atunci, Microgaming este recunoscută drept compania care oferă RTP-uri de peste 97% și jocuri aparate 77777 cu jackpoturi progresive a căror valoare acordată a fost de peste 18 milioane euro (Mega Moolah) sau de peste 7 milioane euro (The Dark Night și King Cashalot). În plus, calitatea superioară a jocurilor 77777 ca la aparate de la Microgaming și parteneriatele acestei companii cu coloșii din industria de la Hollywood le oferă jucătorilor șansa de a se bucura de titluri precum Jurassic Park sau Terminator 2.

Play’n Go – compania de jocuri aparate care furnizează conținut de calitate cazinourilor online

Creată în anul 1997, Play’n Go amenință poziția celor mai bune companii de jocuri ca la aparate cu tituluri care reușesc să atragă printr-un nivel ridicat de inovare, așa cum este jocul de poker ca la aparate Pai Gow Poker. În plus, jocurile la aparate cu jackpot progresiv sporesc nivelul de distracție al jucătorilor din cazinourilor online, dar și posibilitatea de a obține câștiguri pe măsură, așa cum se întâmplă în sloturile Riches of Ra, Ninja Fruits sau Hugo.

Un comentariu la „Top 5 cei mai populari producători de jocuri ca la aparate pentru cazinourile online din România (A)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.