Ne apropiem cu pași repezi de mult așteptatele sărbători de iarnă și deja prin Cluj-Napoca s-a început montarea instalațiilor și decorațiunilor de Crăciun, beculețelorsau ornamentelor, iar ceea ce sper pentru anul acesta este să văd un oraș decorat în culori calde, gen un galben, verde sau chiar roșu, culori plăcute, nu culori reci care îți obosesc ochii.

În ultimii ani, centrul Clujului era luminat de sărbători cu un albastru închis sinistru și rece, de îți era mai mare groaza să te plimbi prin oraș, iar anul acesta sper ca reprezentanții municipalitații au învățat ceva din criticile primite de la clujeni în anii trecuți și vor schimba culorile cu unele mai calde.

Nu, nu vreau să mă transform într-un cârcotaș, nu am niciun fel de interes să critic pe nimeni, e doar un punct de vedere al meu, împărtășit și de alți clujeni cu care am interacționat pe această temă. Combinația de alb și albastru predominantă în anii trecuți prin oraș nu era cea mai potrivită, pe mine personal mă dureau ochii de la acel albastru închis absolut sinistru, e o combinație rece și care exprimă tristețe.

Vreau să mă plimb printr-un oraș decorat în culori calde și care nu îmi obosesc ochii. Cer chiar atât de mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.