Ne apropiem cu paşi repezi de evenimentul verii şi al anului din Cluj-Napoca, din Transilvania şi din România, Untold Festival, cel mai bun festival din Europa în 2015, un eveniment de referinta care a reusit inca de la prima editie sa puna numele Clujului pe harta marilor festivaluri europene.

Prima ediţie a fost un real succes, care i-a adus festivalului prestigiosul titlu de Best Major Festival la European Festival Awards, iar ediţia a doua se anunţă una şi mai spectaculoasă şi captivantă decat prima, mai ales că în line-up se vor afla cinci dintre cei mai buni DJ din lume: Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Hardwell şi Armin van Buuren. The best of the best! Pe Armin şi Dimitri Vegas & Like Mike am avut norocul să îi vedem anul trecut şi ştim ce pot, pe restul îi vom vedea în acţiune anul acesta şi presimt că nu vom fi dezamăgiţi deloc.

Ne aşteaptă patru zile intense de festival şi de distracţie în perioada 4-7 august 2016.

Anul acesta am reuşit să îmi iau concediu special pentru Untold, aşa că voi trăi la intensitate maximă festivalul si voi fi acolo in miezul evenimentului in fiecare zi. După o săptămână de relaxare şi odihnă pe litoralul românesc, unde voi ajunge saptamana viitoare, voi fi ultra-pregătit si odihnit pentru Untold şi abia aştept să trăiesc pe viu magia celui mai bun festival din Europa.

Aşa cum era de aşteptat, la fel ca şi anul trecut, nici nu a început bine festivalul că eternii cârcotaşi de serviciu şi părerişti de internet, au început să il critice şi să o bage pe aia cu „iar nu vom dormi patru zile”, în bunul stil caracteristic românesc. Sindromul pensionarului cu mintea ingusta. Aceşti oameni sunt răi total gratuit şi refuză să vadă rezultatele pe care le aduce festivalul oraşului, mai mulţi turişti, mai mulţi bani la bugetul local şi în business-urile locale, mai multă vizibilitate pentru oraş în plan internaţional sau un capital de imagine important pentru Cluj. Practic, e un festival din care tot oraşul câştigă! Dar unii oameni nu inteleg treaba asta si refuza sa vada potentialul festivalului asupra Clujului.

Eu stau la cateva sute de metri de zona 0 a festivalului, in Grigorescu, si pot sa va spun ca nu am auzit mai nimic. Sunt clujeni care locuiesc mult mai aproape de Cluj Arena si mi-au zis ca ei nu au auzit nimic si au dormit bustean. Asa ca, de unde pana unde „nu se poate dormi din cauza galagiei”?

Aşa că, în concluzie, hai să ne bucurăm mai mult de Untold şi de faptul că există la noi în oraş, pentru că în mod sigur nu ne-ar conveni dacă el ar fi mutat la Bucureşti sau în orice alt oraş unde ar fi mult mai apreciat.

Nu are rost sa va dau eu detalii despre festival, mai bine mergeti direct pe untold.com si aflati totul, cu lux de amanunt. Sau urmariti pagina de Facebook pentru cei care nu ati facut-o inca. Chiar, oare mai exista oameni care nu au dat like Untold-ului inca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.