Cred ca fiecare barbat din lumea asta s-a nascut cu o gena care il face sa nu prea aiba la suflet cumparaturile. Sunt absolut convins ca nu exista vreun barbat pe acest Pamant caruia sa ii placa sa mearga la cumparaturi, sa petreaca ore in sir lafaindu-se printre raioane si sa isi piarda timpul studiind reduceri, oferte si promotii. Pentru orice barbat, mersul la cumparaturi dureaza maxim o ora, nu mai mult, asta daca are o lista lunga de cumparaturi. Barbatul intra intr-un magazin de haine, scaneaza totul pe baza de repede si daca in campul sau vizual intra vreun obiect vestimentar care ii place, sa opreste in fata lui, il studiaza cateva secunde, se uita la pret sa vada daca ii ajung banii, se uita daca e marimea potrivita si daca toate acestea criterii sunt indeplinite, il ia si intra in cabina de proba. Daca e bun, il cumpara pe loc si aia e. Nu probat jde mii de haine, nu colindat zeci de magazine, nu pierdut notiunea timpului printre raioane. Scurt si rapid. Astfel decurge o activitate la cumparaturi pentru un barbat. Activitatea la cumparaturi a unei femei o stiti cu totii, nu intru in subiect.

barbati cumparaturi

Am descoperit, pe propria piele, ca cea mai buna modalitate de a merge la cumparaturi este neinsotit de nimeni. Singur, fara prieteni, fara iubita, fara nevasta, fara nimeni. Asa esti mai linistit, nu te bate nimeni la cap, nu te streseaza nimeni, nu trebuie sa stai dupa unul si altul, nu trebuie sa fii cuier pentru nimeni, intri in orice magazin vrea muschiul tau, cumperi ce vrea muschiul tau si petreci cat de mult timp vrei acolo. Dupa cum ziceam mai sus, un barbat petrece, in medie, cam o ora la cumparaturi, dar asta nu e o regula general valabila, atunci cand esti singur timpul poate creste, mai ales daca intri intr-unul din magazinele tale preferate, cele de electronice si sport.

Ce, credeati ca barbatii nu au magazinele lor unde le place sa isi petreaca timpul? Intersport, Domo, Media Galaxy, Sony, Altex sau Hervis si, in general, orice magazin mare care are raioane cu electronice, calculatoare si gadgeturi e raiul pe Pamant pentru orice barbat. E locul unde se simte ca acasa. E locul unde simte ca apartine.

La fel cum parintii isi lasa copilul la raionul de joaca pana isi rezolva ei treburile, tu, ca femeie, poti face la fel cu barbatul/iubitul tau, il lasi la Domo, Media Galaxy sau Intersport pana iti rezolvi treburile, iar cand mergi sa il culegi de acolo ca sa mergeti acasa, aproape ca te va implora cu lacrimi in ochi, „mai stam un piiiiic ca vreau sa vad laptopurile, tabletele si ce jocuri au mai aparut”. Cam asta e.

Dar cand te duci singur la cumparaturi, esti liber ca pasarea cerului, iar daca nu ai program, poti petrece cat vrei in magazin, fara ca cineva sa traga de tine sau sa te preseze din cinci in cinci minute cu intrebari de genul, „mai stam mult?”.

Haideti, dragi masculi, sa nu ne mai ascundem si sa recunoastem ca si noi, la fel ca femeile, ne place sa petrecem timpul prin magazine, doar ca nu atat de mult timp si in anumite tipuri de magazine, cum ar fi cele sportive, electronice si de IT&C.

Un comentariu la „Cea mai buna modalitate de a merge la cumparaturi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.