Nu sunt fumător de niciun fel de țigări, nu m-am apucat până la 30 ani și nici nu intenționez să o fac, dar trebuie să spun ceva ce îmi stă pe limbă de ceva vreme apropo de nebunia asta cu țigările electronice și cu fenomenul IQOS.

De fiecare dată când am în preajmă pe cineva care pufăie de zor dintr-un dispozitiv IQOS și dau de mirosul ăla specific mă apucă greața și mi se face rău. Nu știu de ce, nu cunosc din ce e format, dar știu că atunci când îmi ajunge la nas un danf de țigară electronică mi se întorc mațele pe dos. Și problema asta nu o am când simt miros de țigară clasică, ceea ce mă pune pe gânduri și mă face să îmi pun serioase întrebări despre cât de mult ajută țigările electronice și dispozitivele IQOS.

Poate mă lămurește cineva și pe mine de ce ca nefumător mirosul acela cu fel de fel de arome emanat de o țigară electronică îmi provoacă o stare de greață și îmi întoarce stomacul pe dos, că nu cred că asta e scopul acestor dispozitive? Mai ales că problema asta nu o întâmpin la mirosul de tutun și am stat fără probleme în preajma fumătorilor clasici fără să mi se facă rău.

Poate sunt eu mai sensibil la anumite mirosuri, nu neg asta, dar țigările astea electronice chiar ajută cu adevărat fumătorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.