Nu neaparat in aceasta saptamana, ci asa in general? Faceti un dus, va uitati la televizor sau stati in pat cu laptopul in fata si va uitati la un serial ori un film palpitant, asteptand o noua saptamana de munca. Am dreptate? Cam asta e programul fiecaruia dintre noi duminica seara, nu iesit in oras, iesit in cluburi sau la distractie, ci stat in casa si pregatit sufleteste pentru o noua saptamana grea :)

el si ea teatru lool

Dar ce ati zice daca v-as da un motiv sa iesiti din casa, chiar si duminica seara. Si nu oriunde, ci la o piesa de teatru. Pe 28 septembrie, in Broadway Cafe & Club, un local absolut superb cu tematica de film, se joaca piesa „Ea si El”, pusa in scena de echipa Teatrului LooL, un grup entuziast de tineri actori independenti din Cluj-Napoca.

Despre piesa am mai scris aici, cand am vazut-o prima data dintr-o intamplare. „O comedie romantică, plina de savoare și adevăr – câteodată prea mult adevăr. O căsnicie consumată care îi înrăiește pe cei doi soți. Ea vorbeşte la telefon cu mama ei ca şi cum ar vorbi cu amantul, ca să turbeze el de gelozie, el, la rândul lui, vorbeşte cu mama soacră ca şi cum ar vorbi cu amanta. Culmea este că fiecare dintre ei turbează de furie”.

Spectacolul incepe la ora 20:00 fix, iar pretul unui bilet de intrare este de 10 leuti.

Nu uitati sa faceti o rezervare inainte la numarul de telefon, 0746.929.505, caci e bine sa prindeti loc.

Priviti o mostra din piesa „Ea si El”

PS: in fiecare duminica vor avea loc spectacole in Broadway Cafe & Club (str. Victor Babes, 21). Urmariti pagina de facebook Teatru LooL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.