În media clujeană toată lumea se întreabă cine e în spatele mizerabilului site de ciordeli și furăciuni clujcapitala.ro. Nimeni nu știe nimic, nimeni nu știe cine sunt proprietarii acestui gunoi online care fură cu nesimțire pozele fotografilor din Cluj, fură texte, fură declarații, fură munca altora, fură tot ce se poate fura de pe alte site-uri care trudesc și fac muncă teren pentru a-și concepe materialele. Și asta nu-mi convine. Jurnaliștii și fotografii din Cluj se plâng că mizeria de clujcapitala.ro le fură textele și pozele de pe la diverse evenimente, dar nimeni nu poate să-i acționeze în instanță și să-i cheme puțin la tribunal ca să-i întrebe de sănătate pentru că nimeni nu știe a cui e site-ul. Și asta e foarte grav. Domeniul e înregistrat la ROTLD și politica registratorului nu le permite să divulge datele proprietarilor de site-uri.

L-am raportat la Google de zeci de ori până acum pentru spam și vă îndemn și pe voi să o faceți pentru că doar împreună putem curăța internetul de asemenea mizerii.

Am blocat și pagina de facebook Cluj Capitala și am raportat-o. Faceți și voi la fel. E timpul să luăm atitudine și să începem o curățenie generală în online! Nu dau link pentru că nu vreau să le fac reclama, dar găsiți pagina la o simplă căutare pe Facebook.

clujcapitalaro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.