Blogosfera

„Contessa prostiei și aroganței ieftine”. Sau cum să îți distrugi cariera în online?

Celebra divă de online Ana Morodan, autoproclamată „contessa digitală”, are puține probleme de natură penală, după ce a comis mai multe infracțiuni: a produs un accident, a fugit de la locul accidentului, a refuzat testarea și a rămas fără permis. S-a urcat din nou la volan, deși avea permisul suspendat, era sub influența alcoolului și a drogurilor. Dumnezeule… Și pentru că nu au fost suficiente aceste capete de acuzare, duduia a refuzat să fie și testat sângele la IML.

Așa-i când ești o individă prea plină de tine care te-ai ajuns și îți dai o mai mare importanță decât ai, ajungi să faci astfel de rahaturi care îți distrug cariera. Aia cât o aveai.

Hai să vedem cine va mai lucra cu individa asta în viitorul apropiat, ce branduri și clienți își vor mai asocia imaginea cu o proaspătă deținătoare de dosar penal.

Unde sunt fanele loiale ale Contessei? Se alinează în spatele unei drogate și bețive?

Voi ați vrea ca copiii voștri să aibă drept model una care fuge de poliție, conduce beată sau drogată și fără permis de conducere?

Hai să vedem cum își mai spală Morodanca imaginea după greșeala asta pe care a comis-o?

Din punctul meu de vedere s-a cam terminat cu cariera de influencer online. Definitiv.

LATER EDIT:

Și-a cerut scuze, evident. A simțit că îi pleacă contractele și clienții, brandurile au început să fugă de ea. Scuzele sunt binevenite, dar poate că e nevoie de mai multă smerenie și modestie pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.