despre mine

windows 10 pro key
Den Windows-10-Key bekommt ihr nicht zu Gesicht, wenn ihr für Windows 7 oder Windows 8 ein Windows-10-Upgrade durchführt. Wir zeige
Wer seinen Windows 10 Key auslesen möchte, bekommt hier ein passendes Gratis-Tool. Damit finden Sie kostenlos Ihren Lizenzschlüssel
Windows 10 Product Key kostenlos für Sie

Daca ai ajuns pe pagina aceasta inseamna ca te intereseaza cine este Vasile Manu? Ei bine, ca oricare tânăr în căutarea perfecţiunii şi a succesului absolut, am trecut printr-o grădiniţă, printr-o şcoală generală, printr-un liceu şi printr-o facultate – Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice Cluj, secţia Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei.

Printre micile plăceri ale vieţii, trec în revistă următoarele: fotbalul, berea şi voia bună, serialele americane, filmele horror, plimbarile, natura, călătoriile şi dacă mă mai gândesc bine mai găsesc câteva pasiuni, dar mă voi opri aici.

Ce nu-mi place? Nu-mi plac maşinile, nu sunt mare pasionat de muzică şi merg pe principiul, ascult ce sună bine, mai puţin manele şi heavy metal.  Nu-mi place să-i vorbesc pe altii pe la spate, nu-mi place bârfa şi ipocrizia.

Am început să folosesc internetul prin 2002, iar prin 2004 eram implicat activ în realizarea unor campionate de FIFA, la inceput ca simplu jucator apoi la nivel de moderator, respectiv administrator ulterior. A trecut de la gradul de simplu utilizator la cel de administrator/moderator al mai multor forumuri cu specific sportiv.

Activitatea în blogging a început în 2007, pe 15 octombrie mai exact, iar de atunci pasiunea nu a încetat. Blogul este unul generalist, subiectele pe care le abodez sunt în mare măsură personale, opinii, pareri, idei si întâmplări.

Am început în blogosferă sub pseudonimul Bancheru, iar multă vreme am activat cu acest nume. Povestea acestui nickname a început într-o zi ca oricare alta, după instalarea unui joc tipic de business, „Capitalism” îi spunea, iar cum nu aveam la momentul respectiv o poreclă, primul nume care mi-a venit în minte a fost bancheru. Fără nicio legătură cu adevăratul sens al acestui cuvânt şi fără vreo implicare în domeniul financiar-bancar. Din 2009 însă lucrurile au început să devină mai serioase când am început să lucrez la brandul personal.

eVasile.com – trecut, prezent şi viitor

Povestea blogului a trecut prin multe faze şi multe schimbări. Multe domenii au fost schimbate, de la bancheru.info – bancheru.ro – vmanu.ro şi, într-un final, la evasile.com, care a rămas identitatea permanentă a acestui blog.

Activitate profesionala 

2009: Implicat in dezvoltarea proiectului Sportlocal.ro – redactor online si responsabil de clasamente

2012: A fost responsabil pe partea de IT pentru RIMS Productie si Constructii SRL, avand ca atributii mentenanta calculatoarelor firmei.

Dezvoltat un blog cu profil sportiv – Sportcaffe.ro – vandut ulterior (perioada mai 2010 – decembrie 2012)

Voluntar in departamentul de Subtitrari pentru Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) si Festivalul de Film „Comedy Cluj” – 2010, 2011, 2012

Implicat activ in presa locala prin proiectul media online eClujeanul.ro, dezvoltat in iulie 2012 si pana in prezent.

Incepand cu luna martie 2013 pana in prezent lucreaza ca manager SEO (Search Engine Optimization) pentru o firma din Cluj-Napoca – Softimpera, iar principalele atributii sunt promovarea si optimizarea online a site-urilor din portofoliul firmei.

2014: Dezvoltarea unui blog cu profil sportiv – Arena de Sport.

u clu jcostinesti

vasile costinesti

costinesti