Din Romania

Disperarea lui Liviu Dragnea

Marele lider al PSD, Liviu Dragnea, e disperat rău și simte că i se apropie sfârșitul carierei politice. Se vede asta din fiecare declarație pe care o are. I se simte disperarea în glas la fiecare interviu şi ieşire publică.

Unul dintre ultimele sale atacuri la adresa USR-ului este incalificabil și de neconceput, ceea ce dovedeşte că omul efectiv nu ştie ce înseamnă dictatură şi extremism.

„Până când acest partid de extremă dreaptă, acest partid radical, USR, va rămâne singur în România şi să aibă o conducere dictatorială – pentru că asta este esenţa atitudinii lor: o activitate de conducere fără niciun pic de dialog şi dar prin forţă şi prin duritate – , până atunci parlamentarismul există, pentru că este esenţa democraţiei”.

Să îi acuzi de extremism și dictatură pe cei de la USR e ceva de necrezut, în timp ce oamenii tăi loiali practică un extremism pe față, public. Vorbim firește de un deputat ales al Parlamentului României, Cătălin Rădulescu, care amenința lumea că își folosește mitraliera din dotare pe cei care au opinii diferite. Rădulescu nu era radical extremist care nu ar fi ezitat să folosească muniția împotriva oamenilor. Încă e membru PSD și parlamentar.

Pentru Liviu Dragnea nici cățelușul sau loial, Codrin Ștefănescu, nu a fost extremist când instigă la ură și violențe de stradă, folosindu-se de interlopi certaţi cu legea pentru a-i asigura protecția. Asta cum se numește, Baroane?

Nu, pentru El Lider Maximo din PSD extremiști sunt niște oameni care fac opoziție reală împotriva celui mai prost guvern din istoria post-decembristă a României făcând puțină gălăgie prin Parlament şi criticând public aberaţiile unei marionete care ocupă funcţia de prim-ministru. Atât.

Ieşirile nervoase ale baronului de Teleorman îmbogăţit peste noapte din fel de fel de mişmaşuri sunt semne ale disperării şi fiorilor reci ai temniţei pe care începe să îi simtă tot mai tare pe şira spinării. Simte şi el că se apropie de final şi aruncă cuvinte haotic în spaţiul public.

Liderul PSD a răbufnit după ce o jurnalistă l-a întrebat despre Legea adoptată luni de Senat privind corectarea pedepselor şi măsurilor privative de libertate prin care este permisă aplicarea pedepsei la domiciliului pentru anumite categorii de condamnări.

„Și cu ce dracu mă ajuta pe mine? Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap, m-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt alți oameni în țara asta, pe ei îi întrebați? Dacă nu sunt persoane publice, ei pot fi distruși? Sunt și eu om și îmi ajunge să răspund la aceste prostii.

Vorbiti cu haștagul, vorbiți cu Iohannis să mă împuște mâine și poimaine puteți vorbi despre ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România

Toate prostiile o sa le toți susțineți, dacă mă susțin pe mine. Mi-au distrus viața.

M-au condamnat fără probe la referendum ,cât și în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Asta e marea corupție de care se vorbește în România. De câteva luni nu se mai ocupă DNA-ul decât de asta, nu se ocupă de lucrurile serioase”, a spus Dragnea.
”Și cu ce dracu mă ajuta pe mine? Dacă mă întrebați înseamnă că aveți ceva în cap, m-am săturat de aceste minciuni. În afară de mine mai sunt alți oameni în țara asta, pe ei îi întrebați? Dacă nu sunt persoane publice, ei pot fi distruși? Sunt și eu om și îmi ajunge să răspund la aceste prostii.

Vorbiti cu haștagul, vorbiți cu Iohannis să mă împuște mâine și poimaine puteți vorbi despre ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România

Toate prostiile o sa le toți susțineți, dacă mă susțin pe mine. Mi-au distrus viața.

M-au condamnat fără probe la referendum ,cât și în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. Asta e marea corupție de care se vorbește în România. De câteva luni nu se mai ocupă DNA-ul decât de asta, nu se ocupă de lucrurile serioase”.

Sfârşitul e aproape, Baroane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.