Un frustrat cu puţa mica din Focsani, ceva baronel PSD, Bogdan Emilian Matişan, s-a suparat foarte tare ca nu a iesit plagiatorul dovedit presedinte si a ales sa ii fac cocalari si manelisti pe toti cei care l-au votat pe Iohannis.

Bogdan Emilian Matişan

Si sa redam mesajul ipochimentului social-democrat, spalat pe creier de propaganda Latrinei 3 si a mizeriei de televiziune Ghita TV (RTV).

„Asta e România (o ţara de cocalari si manelişti) , o ţara unde e important ce mâncam mâine (de 20 euro) nu ce mâncam poimâine! De mâine e liber pentru Germania sa ia si ea vreo 10.000 de ha de pădure, ca nu mai are materie prima moca, e liber la autonomia maghiara (poate si săsească la Sibiu). Acum sa va vad romani cand veţi vrea sa mergeţi la bai la Băile Harghitei si o sa va trebuiască paşaport . Ruşine sa ne fie când fluturam steagul Germaniei in Piata Universităţii (simbol al libertăţii si INDEPENDENTEI ROMANIEI). Nu vreau sa fiu catalogat drept naţionalist extremist, dar asta nu se face de către un popor DEMN !!!!!!! Am ratat şansa ca Romania sa fie respectata in EUROPA si in lume!!!! iarăşi ne-am vândut pe 2 arginţi !!! Concluzia acestor alegeri: iar ne-au cumpărat străinii !!!”, a iscalit individul, citat de paginadepolitica.ro

Matişan e suparat ca nu a ajuns prietenul coruptiei, mincinosul suprem si girantul baronilor corupti din PSD la conducerea tarii, iar partidul din care face si el parte nu a pus mana pe cea mai inalta putere in stat pentru ca sa poata controla mai usor justitia si ei, baronasii locali, sa poata sa isi faca in liniste metehnele.

Ba, gunoiule, cum iti permiti sa jignesti peste 6 milioane de oameni care nu au votat baroniada PSD, coruptia si mafia rosie? Cine esti tu, ba, nimeni-n drum ce esti? Nu ti-e rusine, ba, baiatule? Ai ajuns si tu viceprimar in satul ala numit Focsani pe pile si relatii si acum te crezi mare om politic.

Matişane, ai un tupeu absolut jegos sa zici de retrocedari de paduri, cand colegii tai de partid, tovarasii Hrebenciuc (detinutul) si tata socru Ilie Sarbu (viitor detinut) au furat zeci de mii de hectare de padure. Iar acestea sunt doar doua nume care sunt mai sonore si au iesit in evidenta, dar cine stie cati astfel de „baieti destepti” ai retrocedarilor mai sunt in partidul vostru corupt.

Unde era respectata Romania in Europa cu Ponta presedinte, tu te auzi ce spui? Cum sa fie Romania respectata cand cel mai corupt partid din tara ar fi condus Romania intr-o maniera socialista si dictatoriala? Nu ti-e rusine, ba, papagalule?

Tu, care te lauzi ca reprezinti PSD, reprezinti de fapt un partid construit pe doctrina comunista, reprezinti un partid corupt, plin de hoti si mafioti, care fac coada in fata DNA-ului. Mucles.

Un comentariu la „E frustare mare in partidul coruptilor si al hotilor dupa ce i-a umilit poporul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum stai cu matematica? Protectie impotriva robotilor si spammerilor! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.